Malaysia Best Blog 2015

Assalamualaikum

Malaysia Best Blog 2015Malaysia Best Blog 2015 adalah sebuah contest SEO yang menawarkan hadiah yang begitu lumayan. Walaupun rasanya terlalu awal untuk meletakkan senarai best blog bagi tahun 2015 ini, namun ia boleh dijadikan pendorong utama untuk meningkatkan lagi, misi dan visi dalam blogging. Uhm! semangat betul aku menaip.

Siapalah blogger hari ini tanpa guru yang mengajar. Tak semestinya mengajar perlu berdepan, adakala gaya penulisan dan aura dalam menaip itu, membuka minda kefahaman kita yang membaca. Untuk itu, Oh! Duit selaku penganjur, menwar-warkan untuk kita menghargai sifu blogspot dengan meletakkan mereka sebagai 10 pilihan Malaysia Best Blog 2015 dalam entri anda.

Siapakah Malaysia Best Blog 2015 ?

Pasti anda semua teruja untuk mengetahui, siapakah antara mereka yang menjadi Best Blog tahun 2015 dalam blog aku kan. Mereka ini, bukan calang-calang penulis, penganjur, malah ada antara mereka ini adalah modeling. Ehh..siapa ya? 

1. DenaiHati - Hidupkan Untuk Memberi

Siapa tak kenal Denai yang berhati mulia ini. Mempunyai penjenamaan sendiri, sampai luar negara pun kenalnya. Hebat kan? Malah, beliau selalu menganjurkan pelbagai peraduan, tambahan lagi contest SEO, dengan menawarkan hadiah yang cukup lumayan. Bukan itu saja, penulisan beliau dalam blognya banyak memberikan tip-tip berguna, serta kejayaan dalam dunia blogging.

2. Fatin Liyana - Honeykoyuki


Malaysia Best Blog 2015

Gadis cantik yang bijak ini mempunyai aura yang cukup untuk menarik minat pembacanya. Kalau tengok blog beliau, biasa saja, tapi penulisannya penuh kejujuran dan keikhlasan. Tak payah ada ilmu SEO pun, nama Dr. Fatin Liyana dah pun jadi kata kunci utama di carian google. Kalau anda belum tahu, beliau ini penah jadi model partime dulu tau. Sekarang dah pun bergelar tunangan kepada Dr Anwar Fazal. Memang Malaysia Best Blog betol la dia ini kan.

3. Hasrul Hassan - Panduan Blogger / Sifu Blogspot

Hah, kenalkan inilah cikgu seo aku. Macam-macam panduan blogspot yang beliau curahkan melalui penulisannya. Paling best, apa yang dia tulis, mudah difahami. Beliau juga merupakan seorang bapa dan suami yang hebat di dapur. Hehe... Jangan main-main, artikel beliau sering menjadi carian utama pembaca. Kata orang, beliau umpama buku rujukan, apa saja yang tak faham, rujuk saja blog beliau. Kalau anda perasan, beliau dah pun berada di pagerank 3 tau.. Caya la bro !

4. BeautifulNara - Marilah bergosip secara berhemah

Blog hiburan ini begitu cepat dikenali. Sebut saja artis, pasti terfikit beautifulnara. Tapi adakah anda tahu siapakah penulis blog ini? Pemiliknya merupakan kelulusan dari Univeristi Korea dan kini bekerja sebagai akauntan di sebuah syarikat swasta. Tak kisahlah, siapa pun beliau, asalkan beliau menulis secara berhemah, jangan fitnah, dosa tau.

5. Irine Nadia - A wife and a mother

Ya, ibu muda yang memilik bayi yang comel dan suami yang kacak. Beruntungnya ciptaan Allah ini, memiliki memiliki segalanya diusia yang cukup muda. Walaupun beliau masih muda, tapi gaya penulisan menampakkan kematangan dari usianya sebenar. Wah ! geram betul tengok anak dia Medina yang comel tu kan. Rasa nak picit-picit je pipi dia tu. Hehe.. Sebab itu, beliau jad Best Blog 2015 aku.

6. Hazanis - Love is cinta

Hazanis blogger cantik ini berasal dari Kelantan. Beliau kini sibuk mengusaha online shopping dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan. Yang pasti, pakaian yang dijualnya  sangat muslimah dan mudah untuk berurusan dengannya. Aku suka shopping online ni, sebab tak payah nak bersesak, klik saja barang, esok lusa dah sampai dengan rumah. Mudahkan ?

7. Hanis Zalikha - Ini belog saya

Malaysia Best Blog 2015

Siapa tak kenal dengan pelakon cantik ini. Sekarang beliau tengah hangat diperkatakan selepas adegan dilamar Hairul Azreen masa program Gegar Vaganza 2015. Tak sangka, dulu cakap kawan, rupa-rupanya Hanis dah nak kahwin dengan captain Hairul. Bagi yang tak tahu, Hanis ini adalah seorang blogger yang bijak dalam mengolah penulisannya. Sebab itu, apa saja yang dia tulis, pasti ramai yang membacanya. Betul tak ?

8. Bakul2011 - Pelik blogspot

Layak ke berada di senarai Best Blog 2015? rasanya masih terlalu banyak pengetahuan dan masa yang diperlukan untuk duduk bersama blogger yang hebat-hebat Malaysia nie kan. Apa pun terima kasih, untuk anda yang sentiasa menyokong blog ini.

9. Lyssa Faizureen -  Blog tutorial

Hah, blogger yang menjadi rujukan aku, masa mula-mula berblogging. Artikel paling best dalam blog beliau, adalah tutorial. Ada saja tutorial yang aku ikuti, masa blog aku gila warna. Ada saja widget, yang nak aku letak dalam blog. Kalau anda rajin main twitter, beliau ini peramah orang. Kalau kena dengan hari yang tak sibuk, pasti beliau balas. Sekarang dah jarang update, mungkin sebab busy dengan pelajaran agaknya.

10. Oh! Duit - Penganjur contest

Pemiliknya bernama Khirol Hazwan. Betul ke aku eja ni? Beliau lah, penganjur contest seo Best Blog 2015 ini. Wah! hebat nampak. Banyak pula hadiah yang ditawarkan tu. Kalau anda selalu ikuti blog ini, contest ini bukanlah yang pertama, tapi ada lagi peraduan seo yang beliau anjurkan sebelum ini. 

Marilah menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan anda berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunia bernilai ribuan ringgit ! Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.

Tempat Pertama : RM1,500
Tempat Kedua hingga Sepuluh : RM50

Rugi kalau tak Join !

 
47 Komentar untuk "Malaysia Best Blog 2015"

tak la. Masih lagi menuntut ilmu nie :)

Awk pun hebat jugak, jom la join ye :)

Moga berjaya dengan pilihan yang tepat..

semuanya hensem dan cantek belaka ni.

Wow hebat betul sis Nur Ikaa.. Semoga berjaya dalam kontes Malaysia Best Blog 2015.. :)

Berbunga lak hati bila baca entri ni .. ramainya awekkk ... hoho .. macam duduk dalam taman la .... hehehe.. mekasih mekasih sbb sudi senaraikan blog saya

Salam bro.... semua blog ada dalam bakul 2011. Pilihan pula adalah blog perempuan, ini mesti peminat setia blog mereka. Apa pun pilihan itu adalah atas kehendak sendiri mengikut selera masing-masing. Semoga berjaya dengan artikel anda dalam keyword Malaysia Best Blog 2015.

Salam bro..... wah ini peminat blog wanita. Apa pun ini pilihan masing-masing mengikut citarasa sendiri. Senatrai blog ini sentiasa letak di dalam bakul ya? Apa pun semoga berjaya....

Haha...ramai juga yangs sangka, admin bakul2011, adalah lelaki.. Okep Bro, tapi bukan senang blog bakul2011 nak berada di top 10 keyword Malaysia Best Blog 2015. Hehe, Apa pun Gud luck !

Saya dah terima penyertaan anda :)

semua yg tsenarai mmg hebat2..suka tgk.. :)

semua blogger hebat yang menjadi pujaan ramai nie

hi awak . tak sangka pulak , ade terselit nama Lyssa kat sini ye >.<
thanks :p

Bila baca komen-komen ni.. baru tahu.. pemilik bakul ni cik puan rupanya.. hehe.. gud luck.. tak hairan kalau banyak blogger perempuan.. hehe

alamak.. ramai fikir saya lelaki ke?? huhu sowi la sblm nie malas nak tunjuk muka, skrg rsa comfident sikit

senarai di atas tu kebanyakkan blogger wanita yg cantik jelita.. mungkin itu salah satu tarikan diorg kan.. btw... semoga berjaya ye dalam kontest terhangat masa kini

okeh.

gua nak gi baca blog fatin liyana jap.

Blog-blog terhebat dan terbaik masa kini! Bakat serta perkongsian hebat dan kelebihan personaliti adalah anugerah yg digunakan sebaiknya.
Semoga berjaya dalam contest ini ya

Banyak juga yang tak kenal lagi dalam senarai blog best di atas. Nak cuba terjah tengok.. moga berjaya Insyaallah

Semoga berjaya ! Singgah berbw disini dari http://ohduit.com/senarai-peserta-contest-seo-malaysia-best-blog-2015/ :')

semoga berjaya si gadis yang comel..hebat semuanya..keep it up

Best betul kalau blog kita ada yang senaraikan. Semoga berjaya ye :-)

God luck. Singgah dari contest yg sama..

Semua best-best! Ruby pun join juga. Saje-saje cuba. Selamat berjaya dari ruby.my. :)

gud luck Ruby, semua bagus2 nie...aduh! rasa ssahnya saya nk ada di ranking pertama Hmm

selamat berjaya.. hehe saya pun join..

semoga berjaya dalam kontest ini nanti..majoriti blog adalah lelaki

saya suka blog hanis zalikha..

Pilihan yang best. Setuju sangat ehhh..

Kesemua yang tersenarai memang power. Blog kita sahaja melukut ditepi gantang. :)

Good luck ya untuk kontes ini. Ramai yang join ini hebat-hebat belaka untuk kontes Malaysia Best Blog 2015

senarai ini lain dari peserta lainnya banyak blog gadis yang masuk

Layak je masuk blog sendiri dalam senarai sebab blog penganjur pun masuk dalam senarai..

sifu seo malaysia mesti ada ya

Semua hebat2... blogger tuan tanah ni pun hebat
boleh saja sertakan blog sendiri untuk penghargaan..
tak salah pun kan.. heheheh

all d best n gd luck

Salam nur Ikaa.... artikel Nur semakin naik, pasti ada strategi tahsia sehingga ianya semakin naik? Moga berjaya buat anda...

Jom kunjungi entri berkaitan:
Malaysia Best Blog 2015

Kedudukan sekarang semakin berubah, byk yg menggunakan template catatan info blogspot. Moga berjaya buat Nur Ikaa.

Jom kunjungi entri berkaitan:
Malaysia Best Blog 2015

Assalammualaikum..

semoga berjaya dalam contest nie,.. yer. Insaallah...

mselim3

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info