29 CPUV Campaign Sedang On Going

29 CPUV Campaign sedang on going di blog. Selepas enam atau sembilan (kurang pasti) iklan cpuv campaign menjadi credited, kini nuffnang gantikan pula dengan lima ikan yang sedang "on going" datangnya dari Sunsilk Pink dan juga Asiapromoted.

Aku yakin, blog korang juga ada menerimanya juga bukan?

Yang sedang membaca tu, jangan lupa click sama iklan yang sedang bergerak di atas dan kanan blog ye. Kalau dah click, sila tinggalkan pesanan anda di kotak komen, InsyaAllah aku akan balas "klikan" anda.

29 CPUV Campaign Sedang On Going

29 CPUV Campaign Sedang On Going

Komisen RM441.93 Dari Nuffnang

Actually, aku sedang menantikan komisen dari nuffnang bernilai RM441.93, mungkin awal bulan lima, sampailah check dari posmen. Huh!

Selepas cashout dua minggu yang lepas, akaun nuffnang masih lagi berbaki RM89.50 dengan penerimaan hampir RM7 setiap minggu bagi CPC campaign, dan nilai credited cpuv campaign.. Alhamdulillah, dah lepas untuk aku beli baju raya tahun nie.


11 Komentar untuk "29 CPUV Campaign Sedang On Going"

Nak tanya skit la ,sblum ni awk pernah cashout x lagi daripada nuffnang ni?

Wah banyak juga dpt CPUV. Tahniah.

banyak kali cashout dh...hehe :) yang terbaru awal bulan 5 sampai la kot...

ada lagi blogger yg berjaya kumpul dengan banyak... :)

owh ..slalunya dalam masa brapa lama ek sampai cek tu? sbb sya pn dah cashout dah bulan 3 hari tu ,tapi msih blom sampai lgi.. nuffnag kata dalm masa sbulan baru sampai cek tu kalau untuk status gliteri kn, tapi sya x sampai2 lagi pn ..hmm

Owh... kalau kita cashout dalam bulan 3... 1hb bulan 4 baru mereka start kira sebulan untuk penghantaran cek ke rumah.. kan mereka ada nyatakan di bawah sekali semasa kita nk cashout - "Please also allow about 30 days from the end of the month for your payment to be processed and sent."

Maknanya, kalau kita cashout bulan 3.. start bulan 4 baru mereka start kita 30hari...maknanya awal bulan 5 sampai la tu

owh ,mcm tu ke ,faham2 ..tq ye :)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info