I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl

Dah lama pula rasanya aku tak sertai giveaway dari rakan blogger. Yang terakhir pun dua bulan yang lepas iaitu giveaway whitening booster dari MBH. Kalau dulu, asal nampak saja ada giveaway sedang berjalan, pasti aku sertai. Tak kiralah dari blogger lama mahu pun blogger baru. Alhamdulillah.. sekarang aku berkesempatan untuk menyertai satu giveaway mudah iaitu I love giveaway seindahcerita by Nieyl.

Bagus menyertai giveaway seperti ini. Sebabnya kita dapat berjalan dan melihat blogger lain, dan masa yang sama juga peserta yang sertai turut blogwalking ke blog kita. Hah! adil kan? Setidaknya ia akan memudahkan blogger untuk memperkenalkan blog anda kepada blogger baru yang lain. Mungkin ada juga blogger lama yang tidak pernah tahu kewujudan blog anda sebelum akan mengetahuinya.

I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl

http://seindahcerita.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

Ok. Sesiapa yang nak sertai giveaway ini? Boleh terus buat entri seperti ini, terpulang pada kreativiti anda sama ada mahu celoteh yang panjang atau sekadar cut and paste masuk dalam entri anda. Tak perlu diremehkan benda yang mudah.

Dan paling penting jangan lupa letakkan banner ini dalam entri (wajib tahu). Kemudian backlink kepada entri giveaway tersebut.

Jom kita meriahkan giveaway ini - I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl

Menang atau kalah? Itu adat pertandingan, dan yang penting selama bergiveaway kepada semua rakan blogger yang baru pertama berkunjung ke blog ini. Mudahan dapat manfaat dan tips di sini dan diguna pakai di blog anda. Terima kasih

4 Komentar untuk "I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl"

dah lama tak singgah blog cik ika ni... setahun lebih tak aktif blog... dah banyak kemajuan blog ni... hehe... tahniah!! kipidappp

salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

Good luck..
Singgah dari Ga yang sama dan follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

gud luck sis.. dr GA yg sama... :)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info