Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh

Dah lama rasanya aku tak join mana-mana segmen anjuran rakan blogger. Awal, masa-masa mula terbitkan blog, segmen blogwalking inilah yang menjadi sumber trafik utama blog. Setiap saja segmen diadakan, pasti aku sertainya, tak kiralah dari siapa pun yang anjur.

Hari ini, aku ada kesempatan untuk menyertai satu segmen blogwalking cuti semestar yang dianjurkan oleh Mohd Parihh pembaca tetap blog ini, dan juga merupakan seorang yang hebat. Alhamdulillah, inilah penyertaan pertama segmen untuk tahun ini. Mungkin akan ada lagi segmen-segmen lain yang bakal disertai lagi.

Masihkah releven aktiviti blogwalking ini? Ya! ...kerana ianya cara terbaik dan mudah untuk memperkenalkan blog anda kepada umum. Dan dalam masa yang sama, kita juga dapat mengenali rakan blogger yang lain serta barangkali boleh berkongsi idea untuk meningkatkan lagi ilmu dalam blog. Kenapa tidak?

Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh

Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh


Segmen ini diterbitkan penganjur sempena cuti dua bulan, sebelum memasuki semestar seterusnya. Wah! .. seronok la Parihh, dah cuti bolehlah pergi bercuti ke? datang Perlis ker? Ehh...

So, mana-mana yang masih belum sertai lagi (klik pada banner), tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Mei 2015. Maknanya, masih ada peluang untuk kita sama-sama sokong rakan blogger kita ini.

Terima kasih...


26 Komentar untuk "Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh"

Assalamualaikum . Terima kasih kak support sekali ye kak . Hebat lagi akak la , hehee .

Terima kasih sudi join segmen anjuran dari Blog Parihh . Semoga dapat kita berkenalan dengan para blogger lain selain dapat sedikit banyak menambah backlink dan trafik ke blog kita :)

p/s : Senarai peserta akan diupdate dalam masa terdekat

Datang lawat dari segmen sama

http://www.wayneharraz.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

Salam ziarah. Singgah sini dari segmen yang sama ^^.

http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

Singgah melawat di sini..Dari segmen yg sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

selamat bersegmen nur ikaa! hehe!:D

salam ikaa...dtg melawat sini..

Hi..dropping here

http://www.riverstonegirl.blogspot.com/2015/05/join-segmen-blogwalking-cuti-semester.html
:-)

hi..nk lawat gk..good luck awak!

datang nak lalu tinggai link ja ..haha

http://tetamu89.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by-parihh.html

haiiiii singgah membalas kunjungan dari segmen yang sama..selamat maju jaya ^_^

Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

Hi datang segmen yang sama :D
http://lakiterok.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

Jalan-jalan singgah sini...
Salam perkenalan..
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

new to this :) just blogwalking n join the same segmen
http://hanafoodielover.blogspot.com/

Singgah datang dari segmen sama :) gudluck

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

Singgah dari segmen sama, good luck !

http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

Salam Singgah dari segmen yang sama... Good Luck :)
dari blogger (^_^)
http://manzofficial95.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

salam singgah dan tambah kenalan:)
http://28febtojuly59.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

jenjalan dr segmen yg sama http://www.kakgojes.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

Singgah dari segmen yang sama (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

balas kunjungan dari segmen yang sama
gud luck

singgah bw dari segmen yg sama
selamat berblogwalking

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

Datang balas kunjungan :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by-parihh.html

Singgah blogwalking :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by-parihh.html

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info