Bayaran Komisen Kedua Dari Mobicow

Bayaran komisen kedua dari Mobicow. Yeah! bayaran kedua komisen dari Mobicow telah pun selamat masuk ke akaun Paypal saya... dalam masa 2-3 hari lagi bolehlah cash out. Alhamdulillah, rezeki dari Allah menerusi blog yang tak putus-putus.

Ini bukti - bayaran komisen pertama dari Mobicow.  Memang tak rugi sign up Mobicow ini, nilainya dalam USD memang gempaklaa bayarannya. Tambahan lagi, sekarang mata wang ringgit sedang jatuh menjunam. Semua dah bijak buat duit dalam USD, korang bila nak cuba?

Bayaran Komisen Kedua Dari Mobicow 

Bayaran Komisen Kedua Dari Mobicow


Memula dulu takut juga tertipu dengan Mobicow. Tapi bila dah masuk kali kedua terima komisen dari Mobicow ini. Terus rasa yakin nak buat duit dalam USD lagi dan lagi.

Komisen kedua ni nampak lebih tinggi dari bayaran komisen pertama dulu. Hmm. agak-agak bayaran ketiga bulan September nanti lebih tinggi lagi tak? Hehe....

Kalau masih tak tahu pasal Mobicow, baca entri yang pernah saya tulis ini - Cabang blogger buat duit. Malas saya nak cerita banyak kali... nanti korang pun jemu kan.

Jadi, selamat buat duit dengan Mobicow. :)

2 Komentar untuk "Bayaran Komisen Kedua Dari Mobicow "

wah..menarik ni.selain adsense boleh try ni jugak kan

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info