Geng Group Para Blogger !!






 
 
Kali ini ikaa nak kongsikan dengan korang Group Blogger yang korang sendiri boleh join.
kat sini ada 48 geng group yang telah ikaa join
terpulang pada korang nak join semua mahupun separuh.
lagi banyak lagi bagus tahu.sebab korang bukan saja dapat post entry
bahkan juga, dapat berkenalan dengan para blogger yang newbie or yang lama
ikaa pun xsangka dah ramai sebegini yang ada group blogger
tapi sekiranya ada dikalangan korang yang join mana-mana 
Blogger Group yang xda dalam senarai ini.
sila tinggalkan link group tersebut untuk ikaa updatekan di sini
bagi memudahkan blogger baru sertai
dan tidak lupa juga, group blogger ini terdiri daripada FB
so yang ada Fb je leh join..yang xde sila wat FB k..



BLOGGER GROUP !!

Syoknya Blogger
Belia-Belia Blogger
Ex-Tream Blogger
Kelab Blogger
Kaki Blogger
Blogger Haha
Kawan Blogger
Dairi Sahabat Blogger
Kawai Blogger
Sahabat Lulu Caldina
 
Crew Blogger Gempak
Blog Kawai & Terkemas
Just For Teen & Just For Blogger
Blogger Here
Bloggers
Blogger Malaysia
Blogging Group
Blog Kite-Kite Aje
Bloggers Sana Sini
Blogger UNited

Blogwalking/20
Blogger Johor 
Blogger Crew
 Blogger Of Sabah
 Rainbow Blogger
Blogger Boys & Girls
Blogger Malaysia
 Hacker Zone| Blogging Zone|Kolony Zone
Blogger Maniac
Ceritaku Di mana-mana Sahaja

 Awesome Blogger
 Geng Budak Purple
Facebook Bloggers
Blogger Besties
Arena Blogger
Blogger A to F
Blogger Malaya
Kaki Blogger
Blogger Ping
Hotspot Blogger

Blogger Family
Blogger Otai
Suka Hati je Buat Blog!
Kawan Blogger
Kami Si Blogger
 Miz Nadea Comuniti
Port Blogger
Kelab Blogwalking
Komuniti Giler Blogger 
Kelab blogger Syoknya Download 


Untuk group blogger yang lain..korang boleh terjah blog Cik Mun kerna
dia juga ada menyenaraikan group
yang telah beliau join.
15 Komentar untuk "Geng Group Para Blogger !!"

ingatkan group yang saya join ni dah banyak , rupa2nya ada lagiii banyak ,
kekeke

kalau ada lagi group yg xde dlm list nie, sila tinggalkan link k..nnt sy updatekan :)

dalam list nie . satu jea mun tak join lagi . hehe . thanks :)

banyaknya..tak terlayan hackers..jadi admin dua group pon tak terlayan

@Hackers laa pa group hacker, xhabaq mai pn noh

Assalam, pergh... manyak gila owhhhh...

banyak pulak gengnye. haha geng bas skolah takde ?:p

fiuh habis menyertai semua group (*_*)

waaa !byk nye ! thanks kasi tau :)

pergghh... mantap arh!!! nk join sume!!!

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info