Biodata Penuh Syatilla Melvin

Biodata Penuh Syatilla MelvinBiodata penuh Syatilla Melvin. Lirikkan matanya yang tajam dan penampakan wajah yang garang sangat sesuai dengan watak jahat, pengoda yang dibawa oleh artis cantik ini Syatilla Melvin. Jadi, ini menunjukkan lakonan beliau dengan watak tersebut sangat menjadi. Syabas Syatilla.

Ehemm.. dengar dari laman Gosip Malaysia, artis cantik ini sebenarnya bakal isteri kepada Shaheizy Sam, iye ka? Kalau benar pun apa salahnya, masing-masing belum berpunya kan? Apa pun, kami mendoakan yang terbaik untuk kalian.

Baca juga - Biodata penuh Cha Cha Maembong

Syatilla atau nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Binti Amirol Melvin baru saja berusia 24 tahun (8 februari 1991) pada tahun ini. Ohmm! muda lagi rupanya, beliau juga berdarah kacukan serani (ayah) dan melayu (ibu).

Ketahui Biodata Penuh Syatilla Melvin

Biodata Penuh Syatilla Melvin

Syatilla Melvin merupakan bekas finalis Dewi Remaja 2010 yang berasal dari Parit Buntar, Perak. Berpendidikan SPM dan sekarang merupakan pelakon dan model iklan.

Antara drama yang pernah dibintanginya adalah Julia, Rindu Bertamu Di Abu Dhabi, Esah Pajero, Kalau Bukan Aku, Korban Haji (telemovie), BFF Teman Tapi Mesra, Lara Hati dan banyak lagi.

Semoga beliau terus success dalam setiap apa dicita.
0 Komentar untuk "Biodata Penuh Syatilla Melvin"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info