Contest Word Search Puzzle

Assalamualaikum !~


blog
 Nak join KLIK BANNER

Untuk malam ini, ikaa dengan berbesar hati join 1 lagi contest selepas saja menang GA by blog gajah. Oleh sebab ikaa nie fanatik dgn puzzle, so skali saja tgk trus membuak-buak nak join contest nie. So ikaa pun minta si admin tinggalkan link contestnya di fibox ikaa, dan selepas selesai solat magrib ikaa pun buat laa puzzle dan alhamdulillah ikaa dah berjaya jumpa segala keyword yg tersembunyi tu, dan berjaya submit kpd admin. menang kalah itu adat permainan kan. xkisah la, janji ikaa dh berjaya settelkan puzzle nie, so nnti kalau da sape2 yg buat contest ala-ala puzzle nie jgn lupa, tag ikaa k.





Syarat-syarat untuk join contest ini ialah :
  • anda hendaklah seorang blogger, mempunyai blog & facebook
  • buat entry yang bertajuk "Contest Word Search Puzzle"
  • copy paste banner di atas dalam entry anda dan LINK-kan ke entry ini
  • follow & like fanpage penaja contest ini (WAJIB)
  • pastekan link entry (bukan link blog) di kotak komen beserta blog ID, mukabook ID bagi mengelakkan penipuan (tak follow & tak like penganjur)
  • tag 3 orang & pastikan mereka tahu
  • hantar jawapan anda di emel I g.juice@yahoo.com (sertakan link entry anda di emel tersebut)
  • kurang daripada 30orang join contest ni, secara automatik contest ni batal
  • contest bermula pada 26/6/2012 hingga 8/8/2012 tepat pada pukul 11:59 PM 
 
Mereka yg bertuah :

4 Komentar untuk "Contest Word Search Puzzle"

thanx yunk sebab join, mungkin anda pemenang yang zati cari? siapa tahu :)

zati ni walaupun setiap komen sama je ayat dia. tapi dia kiut. hehehehhehe.. aku join jugak weh. sebab mencabar minda, bukan sebab dia kiut tau. :p

amboi.. suke sangat join GA ehh. haritu menang ape plak?

kalau sy tak suka, tah rasa macam 'duhh' gitu. haha bagi saya la. =)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info