Biodata penuh Wawa Zainal

Assalamualaikum


Wawa Zainal | Aku rasa ramai yang dah kenal gadis comel berlesung pipit nie kan. Sekarang beliau sedang popular dengan lakonannya dalam drama cinta Qaseh di TV3 bergandingan dengan Adi Putra. Walaupun usianya masih muda, tetapi bakat lakonannya memang menarik dan mampu melakukan. Kalau dulu aku pernah tengok lakonannya filem cintaku 120KM/J dengan Zizan, dia memegang watak sebagai gadis kasar yang suka berlumba dan drama Ana Lulu.


Biodata penuh Wawa Zainal


Biodata penuh Wawa Zainal


Nama penuh : Nur Hawa Bt Zainal Abidin
Nama komersial : Wawa Zainal
Tarikh lahir : 12 March 1991
Asal : Lahad Datu, Sabah
Keluarga : Anak kelapan daripada 11 adik beradik
Sekolah : St. Dominic, Lahad Datu
Pendidikan : Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)
Drama : Ana Lulu, Cinta Qaseh, Bunga-bunga Syurga, cinta buat Emelda, Takdir Qismah
Filem : Cintaku 120KM/J, Budak Pailang, Kasih emelda, Sumpahan Kum-Kum, Seram Sejuk, 3 temujanji,
Duta : Liplce
Twitter : https://twitter.com/wawa_zainal


Gambar Wawa Zainal

Biodata penuh Wawa Zainal
Biodata penuh Wawa Zainal
10 Komentar untuk "Biodata penuh Wawa Zainal"

tak lengkap ni..no tipon tak dak. haha

Comel je wawa...
muda setahun..hehe

janga lupa die pun ada berlakon dalam cerita klik

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

salam saudari
comel blog
saya baru belajar buat blog. hi hi hi. tolong kasi tips
http://huluselangor1973.blogspot.com/

Ramai sangat kan org suka wawa zainal.

@Ikhmal Malique hahaha...kalau aq da no fon dia.bek aq bg kt abg aq...haha

@Asmieza As aha...sbb dia comel sgt..tmbh2 bila dia senyum...untung laa owg ada lesung pipit..

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

g0od luck wawa zainal .. :-0

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info