Dapatkan Joy Sachet (2 x 45ml) Percuma Dengan Woop.My

Entri ini telah pun saya catatkan sebelum ini mengenai pengenalan tentang satu website yang sedang menjadi hangat buat blogger Malaysia iaitu Woop.my. Sekilas pandang ianya sama seperti WhoHaa Malaysia yang mana... anda perlu jawap soalan dan tebus barang secara PERCUMA!

Haaa.... menarik kan? tak perlu susah payah nak fikir jawapan... sebab soalan dia mudah saja, pejam mata pun boleh punya jawap.. (mai dah perasaan riak)

Dapatkan Joy Sachet (2 x 45ml) Percuma Dengan Woop.My

Yang pasti, saya bukanlah orang pertama yang mencuba permainan jawap soalan dan tebus barang... kerana kebanyakkan blogger Malaysia yang lain sudah pun berjaya menerima reward masing-masing... antaranya :

blogger Cik Ash.. yang dah berjaya tebus reward Holick Coklat dari Woop.My. Sila rujuk entri beliau di sini - Dapat Holick dari Woop.

Blogger Nur Ikaa.. pula berjaya menebus reward Joy Sachet (2 x45ml) dari Woop.My. Huhu... tapi biarkan dulu... tunggu mata ganjaran naik berbukit-bukit, bolehlah tebus barangan yang lebih bernilai lagi.... (jimat duit aku).

Dapatkan Joy Sachet (2 x 45ml) Percuma Dengan Woop.My
Haa? berminat? teringin nak tebus juga reward dari Woop.My. Mudah saja.... anda hanya perlu daftar secara percuma menerusi pautan ini - Daftar Woop.My


Kemudian jawap sebarapa soalan yang diajukan kepada anda untuk kumpul mata ganjaran dan akhirnya tebus barangan yang menjadi kesukaan korang. Diingatkan! penyertaan ini tak memerlukan anda mengeluarkan walau sesen pun. Daftar dan kumpul mata ganjaran secara PERCUMA.

Apa boleh saya katakan.... ia lebih cepat dan mudah menerima reward berbanding WhoHaa yang agak lambat... hmm.

Selamat mengumpul mata ganjaran anda... (dah banyak jangan lupa share sikit ye!)


0 Komentar untuk "Dapatkan Joy Sachet (2 x 45ml) Percuma Dengan Woop.My"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info