ARKUS my future pets

Assalamualaikum !~


Hai korang, lama benar ikaa xupdate blog kan, sekarang musim exam, so terpaksa laa tumpu kpd buku lebih skit dari blog. Maaf la ye kalau korang yg datang singgah tengok-tengok blog ikaa still post yg lama, tue maknanya ikaa xdak masa nak update.

Malam ini tertiba pulak rasa nk story kat korang, sebenarnya semalam ada member ikaa kat FB, dia bela arkus atau nama saintifik die guinea pig. comel geler kalau korang tengok, so ikaa apa lagi teringin pulak nak beli, sememangnya ikaa nie peminat haiwan yg comel, sebelum nie ikaa ada bela hmster, ikan, arnab, iguana pun teringin gak nak bela, tapi mak xkasi dia takut pulak. cuba korang tgk pic kat bawah nie.



blogspot

blogspot

blogspot

blogspot

blogspot

blogspot

blogspot

Amacam comel kan..haiwan nie laa yg ikaa nak beli tue, tapi tunggu cuti sem nnt..huhu

9 Komentar untuk "ARKUS my future pets"

alamak.. cute nyerrr.. geram

hahaha comel kan...geram kot..ase cm nk peluk2 jew dia :)

This comment has been removed by the author. - Hapus

Gemoknyaaaaa~!! Nak je picit-picit. Hihii... ^^

hana xleh la pgang haiwan kecik2 nie. bahaya nnt hana geram hana picit2. xpasal2 mati.hehe

comel nya guinea pig!
tak tahu pulak guinea pig ni digelar arkus :O

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info