Nikon GiveAway By Ieqah Blog Gajah

Assalamualaikum!~

Untuk malam yang sejuk dengan ditemani hujan renyai-renyai, (sambil tarik kain selimut) ikaa nak war-warkan pada korang yang ikaa join satu GA dari kenalan bru ikaa. So sebagai bermulanya kenalan baru. Jum korang join ramai GA nie, Bukan sekadar GA biasa yer


blog 
 NAK JOIN KLIK BANNER 


HADIAH GIVEAWAY:
  • 10 Hadiah disediakan-Hadiah Utama [MINI DSLR NIKON PENDRIVE]
    • 6 Hadiah saguhati - Reload Topup & Tudung Bawal Printed *boleh dipilih oleh pemenang GA.
      • Hadiah istimewa disediakan untuk peserta pertama dan terakhir yang join contest ini.
        • Hadiah khas untuk Top Traffic Sources GA ni.

Amacam hadiah dia, gempak x? hah! kan dah kata bukan GA biasa tapi luar biasa, so apa lagi jum la join ramai-ramai nanti boley kita bertukar pendapat, maklum la dah kenalan blogger baru.

Sebagai memenuhi syarat penyertaan ini, peserta diminta utk menyambung ayat tersebut
tersebut :

" Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana saya ingin mengenali rakan-rakan blogger yang baru, kerna saya tahu GA ini pasti mendapat sokongan ramai dengan hadiah yang ditawarkan sememangnya menarik sesiapa yang membaca. Secara jujurnya, penyertaan ikaa untuk GA ini bukannya untuk mendapatkan hadiah, tetapi sekadar ingin mengenal mereka yang menyertai GA ini setelah penganjur listkan pesertanya, walaupun ada kalangan blogger yg xleh dikomen, blog berat, itu bukan masalah ikaa nk BW, so jgn marah kalau mana2 blogger yg join korang msuk & nmpk komen ikaa..:) So atas dasar minat terhadap blogwalking, ikaa dengan rasminya menjadi peserta untuk NIKON GIVEAWAY by IEQAH. sekian terima kasih (tangan di bahu, mata di atas). "


List Update Peserta !!
32 Komentar untuk "Nikon GiveAway By Ieqah Blog Gajah"

Terima kasih sayang... Nantii ieqah listkan ye ^^

Thankss for your support dear

done follow sambil blogwalking sini :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

dah follow sini..
kite dri ga yg sme..


http://sayananasuhana.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

http://bakul2011.blogspot.com/

Knok ! Knok ! Knok ! Kita datang nak bagi tahu yang kita dari giveaway yang sama.

http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqa-h-blog-gajah.html

p/s : Tdi tersalah hantar.

Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

--> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

terjah cni kembali... dh follow =)

Hit back :D. gud luck untuk kita berdua. kalau ade rezeki dpt hadiah .hehe

mudah-mudahan selalu diurahkan rezeki..

good luck. saya pun join gak.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

bw here :) saya join jugak >,^
http://luckystarbloggie.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

all the best. Kite lawat balik
Kite doakan awak menang. Aminnn.
:D
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html

wah ny memang ratu blogwalking kan..hehe..sesdilah singgah le belog kina eyh...:)


keep blogging..nice belpg

haa bgusla awak ske blogwalkong yee , meh dtg lagy belog el meh XD

cayok2!

datang dari segmen yg sama

semoga berjaya...

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

blogwalking.. dtg dr GA yg sme.. gud luck jgk ehh :)
http://ikanpencintamocha.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Hi, kita singgah sini . Dah follow ?
Sudah . Terima kasuh kerana menjenguk blog saya ;)

hye! singgah dari GA yang sama..

http://fieka-lolipop12.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

hey ika! josyu here :)
datang menjenguk blog kamu..hehe
btw,gudluck dlm GA ni..ada rezeki mana tahu kann. *senyum sampai ke telinga*

I'm here :) nice post btw ^^

GOOD LUCK !! Thanks visit blog saya ^.^V

hye,sy datang jenguk awk juga :)

saya dh singgah..
Good Luck...

http://kiteadebelog.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Done follow you :)

http://mrsimple97.blogspot.com/2012/06/37-nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Gud Luck ye ika.. :)

http://www.mrpetak.com/2012/06/contest-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html

Salam kenalan...
Saya dari segmen sama..
Dalam list Cik Ieqah blog sy nombor 66..
hehehehhehe..
sorry baru skrg ada masa nak blog walking..
good luck and rerajinlah singgah :
http://cikangkuh.blogspot.com

hello .. thank you for visit me^^ good luck ok!!!

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info