Benarkah anda blogger yang sombong?

Assalamualaikum


Sejak kebelakangan ini, ramai pula yang suka post entry pasal blogger otai sombong, yeke korang nie sombong?

Bahkan anda yang dilabelkan sebagai sombong, bukan setakat karangan entry, tapi blogger tersebut siap link url blog anda untuk tontonan ramai. So bila ikaa masuk blog tu, ramai yang berikan komen sependapat dengan tuan tanah terbabit.

Mungkin tuan tanah terbabit menganggap blognya masih lagi di label picisan, PR0, alexa setinggi gunung kinabalu sebagai faktor utama blogger lain tak nak follow atau komen entrynya. Bila blogger otai follow, sah-sah akan wujud entry terbaru " Blogku difollow blogger otai, kau ada ". betul x.

Benarkah anda blogger yang sombong ?


Persoalannya benarkah anda blogger yang sombong ?

Jawapannya cuma ada pada diri anda sendiri, benarkah anda blogger yang sombong atau blogger yang peramah. Mungkin hari ini korang telah menerima awards atau apa-apa anugerah atas kejayaan anda, tapi jika dilihat dahulu, anda juga sama seperti blogger lain " plez follow me, i will follow u back ".

Bagi blogger baru, tak perlulah korang nak link kan url blogger otai yang dilabelkan sombong sebagai entry anda, kerna anda juga turut menerima tempias dari peminat blogger itu. So cukuplah sekadar korang meluah isi hati, dan kalau boleh korang tinggalkan pesanan dalam entrynya supaya mudah untuk beliau singgah ke blog anda. Dan pastikan dulu loading blog anda adalah terbaik.

Sekian.
33 Komentar untuk "Benarkah anda blogger yang sombong?"
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

tak patut org tu buat mcm tu. haisshh

la.. ada juga ke yang komen tinggalkan link macam tu??? kat blogger mana tu ikaa?? ni macam menarik je nak baca ni..ehehhe

@boni kacak bukn tinggal link dlm komen..tp dia letak link blog yg dia kata dalm entry...

hehehehe... senyum aku baca entri awk ni tahu.. hehehe

Blogger blogger otai ni mungkin sibuk dengan ramai peminat yang ada. biasalah, pastinya blogger yang sama sama bertaraf artis akan menjai perhatian berbanding blogger picisan macam Suara Pemikir ni. Tapi pemikir tak putus asa untuk mengejar mereka. dan bila berjaya harap Pemikir tidaklah jadi sombong. itu pun kalau ada blogger sombong... jemput ke blog yang tak seberapa saya ye.

Ops... lupa. singgah n follow serta klik apa yang patut.

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

btol3 . setuju ngn kak ikaa :)

adakah cik tom blogger sombong?? huhu...stakat bw smlm ada terjumpa 2 entri cerita psl kecewa blogger xbls bw n komen..hehee...peace =)

blogger mungkin tak sombong ..cuma mungkin bz kot tu pasal tak leh nak terjah kita balik atau tinggal komen kat blog kita ..hehe.. Tapi kalau jumpa kat luar bertentang mata, okay kot :]

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

ada gak yang sombong2 ni...aishhh...

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

@Fendy bg ikaa blogger yg xsombong, tp masa yg buat blogger dilabelkan sombong, & org yg melabelkan tue, xfaham situasi blogger sbnr

KY ni rasanya peramah hehhe tapi tak tahulah pulak pandangan orang kan?

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

Blog saye xde sapa nak komen...Saya sombong ke??

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

@donnyien ooo kamu pun buat artikel yang sama ye

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

heheh...harap kita semua pun jangan sombong gak...kita nie hidup pun sementara nak buat apa sombong2 kan...malulah...

mselim3

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

bukan sombong tapi mereka bzz dengan advertorial yang perlu di siapkan ikut date yang di beri oleh pengiklan.

aku tak penah pon guna cara plez follow me and i will follow u back tu ikaa..ahahha..

bagi aku blogger sombong tu blogger yang tak reti balas komen..tak payah suruh suruh susah2 balas kunjungan orang yang komen pon pon takpe..janji balas komen pon ok la..ni orang komen pon tak blas..mmg fakiu la..hahaha..

jumpa blogger sombong buat xthu jer.hehe

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

salam singgah...

wtpe nk smbong2,xksah la setinggi kpal trbang di langit skali pun kta brda, kta ttap seorg blogger yg memerlukan line internet utk trus berinteraksi dgn org rmai spya trus dpt brkngsi ilmu & pndpt..hehehe

hahaha.. hrtu zizie kena.. dia kata zizie xfollow balik.. mcm mana nak follow kalau tak tinggalkan link... huhu..

kadang-kadang, bila kita rasa blogger lain sombong... mungkin sebab kita gak tak jenguk blog dia..mcmna dia nak datang singgah,,,hehe

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info