Contest terhangat penhujung 2012

Assalamualaikum

Pejam celik, tup-tup kita dah sampai hampir sampai di penghujung tahun 2012, lagi sebulan lebih kita bakal masuk ke tahun 2013. Segala azam dan keinginan korang pada tahun ini dah termakbul belum, atau tunda untuk taun depan?

Alhamdulillah untuk ikaa, semuanya dah termakbul tinggal satu je lagi, xsabar nak pegang ijazah dan bekerja.

Berbalik kepada tajuk di atas, kalau korang perhatikan ramai blogger hebat kita sedang menganjurkan pelbagai contest terhangat penghujung 2012. Antaranya contest seo, segment follower, contest top referrer juga, disertakan pelbagai hadiah-hadiah yang menarik dan memang hot habis.


Antara contest yang dianjurkan :

Contest blog paling popular 2

Iphone 5 Gadget Impian

Contest 3 blog pilihan terbaik

Seo Extravaganza

Contest top referrer

Rasanya ada banyak lagi, tapi inilah yang tengah hangat diperkatakan, kalau korang search google.com pun sah-sah korang akan jumpa link penyertaan nie.

Pstttt : sebenarnya satu contest pun, ikaa xmampu nak bersaing.
14 Komentar untuk "Contest terhangat penhujung 2012"
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

mmg hangat.. hana pun takut nak join.huhu

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

hahah tw xpa...ikaa pun seram sejuk nk join..:0

sangat tak berani lagi nak join yang hebat2 ni,, hahaha.. follow here :D mujadafewa.blogspot.com . tinggalkan link k :D

saya pon xtrkecuali,,blaja join segmen,,,huhu

Yuyu pon tak mampu ag nk join contest ni.. Xpelh.. Pelan2 kayuh..

salam dear.. sue bw here.. nak minta tolong klik button G+1 kat akhir entry sue ni.. komen sekali senang sue nak balas balik nanti.. tolong sgt2 ^^

http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/11/i-phone-5-gadjet-pilihan.html

andai ada rezeki lebih ingat nak buat jugak la nanti..hehehe

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

susah sebenarnya nak menang kalau ada blog hebat2...sob3

eh ? spudin Alias ? haha..lain macam je bunyinya..siapa tu ?

blog bertuah anda telah dipromosikan disini ! jom tengok ---> http://dilladelaila.blogspot.com/2012/11/10-blog-bertuah-kali-ini.html . tahniah !!

sebenarnya, kalau kita ada usaha dan terus menerus belajar, pasti akan buahkan hasil daripada situ .. good luck

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info