Menarik, buku kalis air kini diwujudkan

Assalamualaikum!~



Kalau korang seorang yang gemar menulis nota, mencatat pelbagai aktiviti harian sebagai tatapan untuk hari esoknya, tapi apabila sedang menulis, air minuman korang tertumpah dan membasahi helai kertas catatan korang, kesannya buku nota tersebut terpaksa dibuang begitu saja.

Tapi kini, buku kalis air telah diwujudkan untuk pengemar buku nota. Korang bukan saja boleh menulis tanpa mengira waktu ( mudah dibawa ), malah turut tidak perlu risau sekiranya, buku nota korang tersebut dibasahi minum atau hujun sekali pun, ia akan tetap kering untuk anda. Tidak percaya, cuba lihat gambar di bawah ini Rain in the Rain

Menarik, buku kalis air kini diwujudkan

Menarik, buku kalis air kini diwujudkan

Menarik, buku kalis air kini diwujudkan

Menarik, buku kalis air kini diwujudkan


notakakitanganku : Bagus juga buku nie kan, boleh bawak ke mana-mana saja la macam tu
22 Komentar untuk "Menarik, buku kalis air kini diwujudkan"

perghhhhhhh..cool buku ni..hujan2 pon boleh menulis lagi.hehehe

memang terbaik la buku ni..hehehe.. dalam swimming pool pun boleh tulis ni

terBAIK.... minta-mintalah berada di pasaran tempatan dengan segera... WAJIB beli nih ....

wahhh.. memang terbaik ahhh.. Nak satu!

zaman sekarng orang guna tablet dah..tapi kalo ade jual ni nak jugak la buat koleksi :)

wah senang la kalau ada..ini tak kene air sikit dah kembang...hehe

buku ni jatuh dalam air selamat lagi...tp klu tablet jatuh dlm air..haru jiwa..uhuhu

makin maju dunia sekarang ni kan.. bagus2..

amboiii.. betulkah.. kalau tulis tak kembang ker kena air. Brilliant

Hahaha..ada jugak buku mcm ni...mungkin boleh digunakan semasa menyelam untuk mencatit nota dalam laut..haha

@zOrO hahaha kan zorro beli mahal, jatuh,, hancur lebur laa hati :(

@Nur Misnan nak kembang cmne, dah nama pun buku kalis air...tp xtw lak kat mana buku nie wujud nk p beli stu :)

@Hafizul perhhh nak menyelam sambil menulis la ni erk..hahaha jgn xpsal2 di ngap dengan jerung sudah la ye..

mahal tak buku kalis air tu ikaa.

ntah2 mahal dr tablet x...hehehehe

canggih ni... so kena pakai special pen ker???

waaa besnyee..mane nk dpt ni?

new entry:
http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/09/picsart-yg-awesome.html

amboiiii byknya soalan...huhuhu..nie agak2 kalau ikaa yg jual..ade pembeli x?? ^_^

seriusss?? bestt gilaaa.. mana nak dpt nih? :D

Ni kalau jumpe, mau meronta2 duit nak keluar...hehe

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info