Traffik mencanak dengan hot keyword

Assalamualaikum

Hye semua, sejak kebelakangan nie, mood nie tengah baik, so hari-hari update blog, boleh dikatakan one day on entry. So apa lagi, bila kita dah rajin, traffik pun rajinlah masuk, but don't forget, jangan sombong-sombong, kalau kita beramah mesra sesama blogger, Insyaallah orang pun suka kita.

Ok berbalik pada tajuk kita, actually traffik blog nie xdelah tinggi mana pun, asalkan kita taw sampaikan keyword yang tengah hot, ofcoz ramai yang membaca, kalau hari-hari duk cerita pasal personal pun bosan jugak kan, xpasal-pasal orang cop blog syok sendiri, so sendiri la yang baca.


Traffik mencanak dengan hot keyword
Traffik mencanak dengan hot keyword

Alhamdulillah, untuk hari nie, UV dia boleh tahan, semakin hari semakin meningkat, macam ikaa cakap tadi rajin usaha pasti berjaya. Kalau xsilap ikaa, keyword PTPTN nie, actually dah berbulan ikaa buat, sebab entry tu ikaa masa sebelum masuk Semester 5, cuba tengok tarikh kemasukan PTPTN nie


Traffik mencanak dengan hot keyword


Hah korang tengok top referrer nie jatuh kepada blog Kaki Sembang yang datangnya dari entry kapal selam temui di Terengganu dan yang kedua dari busuk.org so memang the best laa busuk.org nie kan.


Traffik mencanak dengan hot keyword


Yang nie pulak, traffik UV untuk minggu ini, yang paling tinggi 24 December tu kan. Mesti korang akan cakap, orang lain sibuk nak study tuk final exam, ikaa sempat lagi duk update blog tue hah. Sebenarnya lepas update ikaa sambung laa study, bukan 24jam mengadap blog, tapi setiap traffik masuk kan walaupun xbanyak.


23 Komentar untuk "Traffik mencanak dengan hot keyword"

wow!!!
mkin hbt blog ni..
chaiyok2

@Atyra Pink xuntung mana pun la awak, kalau pndai bermain dgn keyword :)

jelesnya...trafik fendy seciput je...

Tip 1:update blog ari2..
Tip 2:jgn cite psl personal je..

Ok2..cheqkaq ikut nasihat Ika ye..:)tq..

tahniah , trafik blog izzah tak sehebat blog ni , waa , jeles :P

tahniah! traffic tggi maknanya income pun masyuk. x gitu? :)

setuju 101% hot keyword memainkan peranan penting...

kalau gitu sy nak ulas ttg isu semasa la..biar mencanak2 org dtg!

@Daddy Zuki boley je kalau nk wat isu semasa tp pastikan xlari dr nama blog...

aha keyword mainkan peranan penting & yg paling penting Seo laa..:)

ikaa: x lari dari nama blog? nama blog saya 'jukdin' iaitu nickname kombinasi nama sy n ayah..jadi sukarlah kalau nak buat entri yg berkaitan dgn nama tu? pls advise n give me some examples..Thanks....

@Daddy Zukixde laa maksud sy..kalau kita nk wat isu semasa, gosip artis nie semua hot traffik kan.. So nama blog pun kena tukar ke arah benda yg kita nk sampaikan.. Barulah, bila search di google, owg akan nmpk nm blog kita. Kira macm nmpk blog tue mainkan peranan pentig gak laa..mcm sy nie blog personal..apa yg sy baca itu yg letak.. so gosip artis xde laa..cuma artis kawen ke, bnda pelik2, tue sy masukkan laa..

pergh!!! terbaek lah trafik cik ika..

bila la hana nak cecah sehari 500lebih.hehe

wahhh..rezeki keyword tu..haha..

Makin hebat ni. Semoga trafik terus mencanak naik ye.

memang best main keyword panas ni..tapi cari pembaca setia memang tak boleh pakai ni kan..

http://www.jeritpekik.my/2012/12/senarai-entry-entry-terbaik-dari_26.html

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info