Cara buat duit paling Masyuk dengan H12 Media

Assalamualaikum


Siapa kata menulis blog tidak mendatangkan keuntungan? Tapi jika anda mengambil peluang yang ada pasti anda boleh buat duit paling masyuk dengan hanya menulis blog.

Bagaimana cara buat duit paling masyuk?

Anda hanya perlu mendaftarkan website anda di syarikat pengiklanan yang menawarkan produk iklan mereka untuk para blogger. Mudah saja kan? Tapi yang susahnya kebanyakkan syarikat pengiklanan ini akan memberi terma dan syarat yang berat untuk kita lakukan. 

Jadi disini aku nak kongsikan Komuniti H12 Media Ads - cara buat duit paling masuk untuk para blogger. Anda tidak perlu turuti sebarang syarat yang berat, malah lebih murah, cepat dan lebih Masyukk !!

Apa itu H12 Media Ads

H12-Media is a company that focused on some rich kind of advertising banner models for publishers and advertisement agencies.

We are giving two different services to two different partnership models:
Publishers
Agencies

For publishers, our purpose is increasing their revenues from their websites. We are trying to do this by providing them some creative ways such as sliding banners, fixed position banners or on-video banners.

While boosting their revenues with theese models, we also offer standart banner types such as 468x60, 728x90, 300x250 etc. for publishers.

While doing this job, we offer weekly payments for our publishers in order to create a confidence between them. We are looking for long term partnership always, and confidence between H12-Media and it's publishers is the most important matter.

For agencies, we give them ability to use our system. We offer agencies a control panel to manage their publishers, change banner tags and run reports. While agencies get the ability of serving sliding banners, fixed position banners or on-video banners for their publishers, agencies and of course their publishers make more revenue.

We apply a CPM based pricing model for agencies. If you are an agency please contact us for details.

We are here with our services since December 2012

Bagaimana H12 Media berfungsi ? 
  • Kekerapan Kemaskini Laporan Di H12 - Laporan akan dikemaskini setiap jam di bahagian Report dan setiap 24jam melalui Graf.
  • Jenis Iklan yang dipaparkan di blog - Iklan yang dipaparkan adalah mengikut kesesuaian blog mengikut sistem automatik.
  • Nilai CPM atau satu klik - Nilai CPM atau CPC di H12 Media adalah tidak tetap. Dan tidak perlu klik seperti Churp-churp.
  • Perhubungan H12 Media dengan para Publisher - Medium utama adalah email. Email akan approve setelah kita daftar 
Cara buat duit Masyuk dengan H12 Media

Jadi apa tunggi lagi, ayuh sertai H12 Media dengan hanya mengikut langkah yang dijelaskan dibawah ini. Menulis sambil buat duit itu adalah langkah yang bijak.

Cara buat duit paling Masyuk dengan H12 Media

  • Daftar H12 Media di sini - H12 MEDIA ADS
  • Selesai daftar > Web Sites > Masukkan URL blog anda.
  • Langkah 3, terpulang pada anda untuk masukkan Meta Tag atau Upload. Aku pilih Meta Tag kerna aku platform blogspot.
  •  Cara masukkan meta tag
            <head>
            <meta content='9d572f93b1fd851f104f136f8ef75c57' name='h12-site-verification'/>
  • Langkah 5 - Klik kotak "I accept the rules of H12-Media about forbidden contest types".
  • Klik "Verify & Add to My Account" dan sehingga di Approve dalam masa 24jam.

24 Komentar untuk "Cara buat duit paling Masyuk dengan H12 Media"

macam mana nak letak video dalam blog h12 ads?

tak payah letak,...dia automatik akan masuk. Asalnya adalah iklan biasa.. lepas tu auto jadi video :)

baru je try h12 ni,, ingtkan H1N1

ye memang status nuffnang akan terganggu... Tp bg sy H12 lebih untung berbanding N :)

Hahaha... mao H1N1 habis laa kita sume kena kuarantin. gan blog2 masuk wad hahah

ikaa dah dpt ke blum hasil dari h12 ni?

cash tu belum... tp hasil tu dh dapt wlaupun bru 3 hari pasang :)

ye macam encik N, tp H12 lebih untung berbanding encik N :)

dah app...tapi macam tak de je masuk...cik akak letak kat meta content

dia dikira berdasarkan PV..tpi kalau N kira guna UV.

susahnya...dah kena signup semula.mulalah kompius ni.company name tu nama blog ke?

lama ke nak approved...? nak masuk meta tag tu kat blogspot @ ia auto masuk...?

Salam... perlu ke letak banner di blog kita?

perlu ke suruh org tekan ads tu??


nellythestrange@gmail.com

balas di emel..thanks!

xperlu tekan pun xpe...sbb dia kira UV..bukn klik...

thank you for the information, im Indonesian. Nice blog :)

saya sudah daftar di h-12.com
tinggal tunggu approve saja
semoga banyak dapat untung dari h-12 :)

jom,visit back my site :)

Dulu sy join....tpi skrg rasa malas lak nk join...huhu

salam...iklan ni x ganggu adsense ke?

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info