Kedai Dobi Bubble Express Cepat, Jimat Dan Wangi

Kedai Dobi Bubble Express cepat, jimat dan wangi. Berita baik buat warga Perlis yang sibuk seharian bekerja... tak sempat membasuh pakaian, karpet, toto mahupun tedybear kecik besar, Buble Express sedia membantu anda.

Kami menawarkan perkhidmatan pick up & delivery tak kira di mana kedudukan rumah anda yang negeri Perlis, yang penting wujud dalam Google Map..... sama ada di sekitar Kangar, Arau, Batu Pahat, Kuala Perlis, Tambun Tulang, Kaki Bukit mahupun sekitar Seriab sekali pun.... kami sentiasa mengutamakan keselesaan pelanggan.

Kedai Dobi Bubble Express Cepat, Jimat Dan Wangi

Kedai Dobi Bubble Express Cepat, Jimat Dan Wangi

Kedai dobi Bubble Express beroperasi di Kompleks Perniagaan Seriab area Tabung Haji bersebelahan dengan Pejabat Parlimen Kangar... untuk sebarang pertanyaan anda boleh terus datang ke kedai kami atau pun dail saja di talian - 019 2336759 (Shu)

Waktu operasi 

Selasa - jumaat (9.00am - 7.00pm)
Sabtu & Ahad (10.00am - 6.00pm)
Isnin - tutup (cuti)

Kedai Dobi Bubble Express Cepat, Jimat Dan WangiKedai Dobi Bubble Express Cepat, Jimat Dan Wangi

Ini antara barangan yang dihantar oleh pelanggan kami untuk pendobian.... Huhu. bukan setakat pakaian, toto mahupun selimut. Tedybear kecil besar pun kami cuci okep!

Lihat karpet di atas, seperti baru di beli di kedai kan? Haaaa... apa tunggu cepat dapatkan perkhidmatan cucian di kedai dobi Bubble Express Seriab. Cepat, Jimat dan Wangi!!

Yang menjadi keutamaan kami adalah kesenagan pelanggan kami.

Untuk maklumat lanjut, terus saja ke pautan di bawah:

Facebook : Dobi Bubble Express
Tel : 019 2336759

2 Komentar untuk "Kedai Dobi Bubble Express Cepat, Jimat Dan Wangi"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info