2012 Tahunku Yang Cantik

Assalamualaikum


"2012 tahunku yang cantik", Ikaa percaya ramai di kalangan rakan-rakan yang kacak dan cantik merasakan tahun 2012 sebagai kenangan yang terindah dan penguat semangat untuk meniti kehidupan di hari-hari akan datang. Bagi ikaa 2012 tahunku yang sangat bermakna dalam dunia blogging ini. 

Di samping itu, 2012 tahunku yang cantik banyak mengajar ikaa erti kesabaran dan ketabahan dalam menjalani liku-liku kehidupan yang penuh dengan ujian ini. Setiap tahun, kita pasti akan mencorak pelbagai kenangan dan pengalaman yang baru dari tahun-tahun sebelumnya.

Dan setiap azam dan matlamat ikaa di 2012 tahunku yang cantik ini sudah pun dipenuhi. Bagi rakan blogger yang tidak kesampaian di tahun 2012 yang sememangnya cantik ini, jangan berputus asa kerna tahun yang mendatang pasti lebih baik dari sebelum, yakni "kita hanya merancang, Allah yang menentukan segalanya".

Alhamdulillah boleh dikatakan tahun 2012, adalah tahun yang cantik untuk ikaa walaupun kita tidak terhindar dari dihujani ujian dan cabaran hidup.

Iphone 5 percuma untuk dimiliki
2012 Tahunku Aktif Berblogging

Kenapa ikaa mengatakan 2012 tahunku yang cantik. Kerna banyak yang ikaa pelajari dalam dunia blogging di tahun 2012 ini.

Ikaa mula menonjolkan diri dunia blogging, akhir tahun 2011 lagi, namun ketika itu ikaa langsung tidak tahu cara pengolahan entry, mencantikkan blog dan melayakkan diri dalam apa jua contest, kerna apa yang ikaa tahu, copy dan paste entry.

Ekoran itu, 2012 tahunku yang cantik ini, mewujudkan rasa ingin pelajari sesuatu yang sememangnya menjadi minat ikaa selama ini. Alhamdulillah di tahun 2012 ini, ikaa berjaya menubuhkan sebuah laman blog yang diberi nama Nur Ikaa. Blog ini lebih kepada peribadi yang mana ikaa akan mengolah setiap apa yang dilihat dan dibuat, maka itulah yang akan anda baca.

Atas dasar minat yang mendalam dalam dunia blogging ini, 2012 tahunku yang cantik telah membuka pintu hati ikaa untuk memiliki domain sendiri dengan bantuan MasterAmir, yang diberikan nama www.bakul2011.com

*******Kenapa mesti Bakul2011 ?*******

Bakul boleh diertikan sebagai tempat simpanan sama ada yang buruk mahupun yang cantik, untuk itu ikaa mengertikan bakul sebagai sebuah dairi simpanan yang penuh suka dan duka ikaa dalam menjalani kehidupan di bumi Allah ini. Dan 2011 pula melakarkan bermulanya episod yang tersimpan rapi dalam bakul tersebut.

Pencapaian blog di tahun 2012

2012 tahunku yang cantik, mewujudkan bibit-bibit cinta dan persahabatan antara ikaa dan rakan blogger. perkenalan ini bermula hanya di sebuah kotak berbelang oren yang diberi nama fibox, untuk ketahui lebih lanjut sila click Cinta kotak fibox yang cantik.

Dari situ, ikaa mula menonjolkan diri dalam contest seo cinta kotak fibox 2012, dan hanya mendapat tempat kedua yang mana tempat pertama dimiliki oleh ECA.

Bahkan ramai rakan blogger yang kacak dan cantik ikaa kenali, seperti Syaifuddin ALias, PenMerah dan juga CikTom, si tomato...

Maka dengan itu, 2012 tahunku yang cantik ini, membuka mata ikaa untuk mengetahui lebih mendalam tentang seo, dan keyword hangat yang bisa mengugurkan mata-mata yang melihat di search engine.

Strategi bermula dengan keyword Aksi comel dan berani Emma Maembong dan Serius! awek ini memang comel di tahun 2012 ini. Dengan membawa masuk 1200UV dan 1030UV dalam sehari publish.

Bukan itu saja, ikaa juga dikejutkan dengan kemunculan pagerank atau PR2 bagi blog Nur Ikaa 2012 tahunku yang cantik ini. Dengan ini, timbulnya semangat yang berkobar-kobar untuk maju lebih jauh di tahun 2013 nanti.

2012 Tahunku yang Cantik 
aksi berahi dan seksi Emma Maembong
 saya dilahirkan pada 2012 tahunku yang cantik


Contest ini Ditaja khas oleh : Ciktom, mksyahir, FauziBlues, eizil network, lepakk[dot]com, LadFeamir , My Arazzipenmerah[dot]com , nurmisnan dan puanbee[dot]com


Kehidupan di tahun 2012 yang cantik

Tahun 2012 merupakan tahun kedua ikaa bergelar mahasiswa Univeristi Utara Malaysia. Sebagai seorang pelajar biasa, buku dan assignment adalah cinta sejatinya, tapi sebaliknya pada ikaa yang mana buku, assignment dan juga blog adalah cinta dan sahabat sejati ikaa. 

2012 tahunku yang cantik sebagai seorang pelajar dan anak bagi ikaa ialah, berjaya memakbulkan pemintaan seorang bapa yang ingin melihat anak tunggal perempuannya di menara gading. Walaupun dia telah pergi untuk selamanya, tapi ikaa merasakan sangat berbangga kerna dapat menunaikan permintaannya yang diakhir.

Akhir kata dari ikaa, lakukan apa saja untuk mengembirakan hati kedua-dua ibu dan ayah kita, kerna setelah mereka pergi meninggalkan kita, hanya tangisan yang bakal kita berikan setiap kali mengingati apa yang gagal laksana sebelum itu. 
19 Komentar untuk "2012 Tahunku Yang Cantik"

Haiii...
comel nyer mee0w..sy pn sgt ske kan kucing.
Already be y0ur f0ll0wer.
Salam perkenalan.

~> http://lunayu23.blogspot.com/

teruskan usaha ikaa yaa sehingga mencapai apa yang diinginkan ..ingat ikaa..kejayaan bukan datang bergolek.. tak semestinya kita berjaya sekarang, esok lusa kita berjaya juga..jadi, teruskan usaha dan jadikan tahun2 yang berikutnya sebagai tahun yang lebih cantik daripada 2012..

Terima kasih join..dan saya support ikaa sampai bila2

rasa nak picit2 kucing tu hehe :D

terjah
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

cantik benar tahun 2012 anda.semoga berjaya :)
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/2012-tahunku-yang-cantik.html

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

Selamat berjaya dengan penyertaan contest ini. Selamat mencapai impian yang dihajatkan.

Salam kenal sis..semoga berjaya ya ;)


semoga berjaya dengan contest yang disertai...

gudluck dengan contest ini.. Saya pun dah ketinggalan agak jauh sekarang ni. 2012 tahunku yang kacak

teringin nak join lah.. btw, good luck
:)

teringin nak join lah.. btw, good luck
:)

@Cik Amal jom laa join menang kalah tu adat pertandingankan

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info