Contest SEO : CINTA KOTAK FIBOX


ASSALAMUALAIKUM !~
( ^ _ ^ )



 * NAK JOIN KLIK BANNER kotak fibox *

Salam sejahtera ahli contest KOTAK FIBOX.!!

Hari ini ikaa join "CONTEST SEO : CINTA KOTAK FIBOX". Apa itu seo? Seo itu singkatan daripada Search Engine Optimization apa bala tah laa.. Tapi apa yang ikaa tahu dari Alan Emkay dia cakap seo nie boleh buat website/blog kita berada di kedudukan teratas di google.com. So kalau korang nak tingkatan seo blog korang better korang sertai "contest seo : cinta kotak fibox" ini..

"Contest seo : cinta kotak fibox" ini dianjurkan oleh Zhaf one & Alan Emkey so kalau korang nak join sila clik banner dia atas & follow nick yang ikaa link itu k. Setahu ikaa contest fibox ni dah lama abang lan idamkan nak buat, tapi disebabkan xde sesiapa yang sudi menjadi penganjur untuk kotak fibox so harapan abang lan terpendam tapi belum terkubur lagi k..Hari demi hari berlalu, datang seorang jejaka yang pemalu mula bertegur sapa dengan kitorang di kotak fibox live chat. Jejaka tersebut xlain x bukan mesti lan Zhaf one pemilik blog TERATAK GLOBAL TOK ONE dah ada cucu rupanya...huhuhu. Maka terbitlah "CONTEST SEO : CINTA KOTAK FIBOX"

hahhhh!! mesti korang pelikkan, KENAPA MESTI CINTA FIBOX??

Bermula Pertengahan bulan 1, ikaa seorang blogger yang sukakan tutorial, macam-macam tutorial yang ikaa buat dengan sendiri dan curi  copypaste dari sahabat-sahabat lain dengan dikreditkan nick dorang. Pada suatu malam hati ikaa berkeinginan untuk membuat tutorial tentang chatbox, so pada malam tersebut ikaa mula godek-godek dekat pakcik google. Akhirnya terpanah lirikan kotak  fibox berbelang oren, so apalagi teruslah ikaa buat tutorial --->> pasal kotak fibox.

..............cinta kotak fibox..............


Tapi keinginan ikaa tidak berakhir disitu saja, ikaa mula menyertai geng-geng kotak fibox yang sedang riang berchatting secara live di kotak fibox. Pada mula ikaa xpandai nk selit-selit diantara dorang kang xpasal-pasal dorang xlayan malu lak...huhuhu.. orang yang pertama ikaa kenal disitu naen & sha ohsem. Tidak lama kemudian ikaa mula berjinak-jinak dan terus jinakkan diri diantara mereka....adess dah macm kucing lak jinak2 hahaha..kucing galak.. Akhirnya ikaa mendapat tempat disitu dan mula mengenali merah yang pada mula tidaklah terlalu rapat sehingga nak bertegur pun kena fikir berkali-kali..kang xpasal2 merah marah lak..huhuhu. tapi padahal merah nie rupanya seorang yg sporting abis kot!! kau memang the best la kertas warna merah.

Bermula dari merah ikaa mula mengenali Abang Lan dan menyertai TOPSITE dia..haha abang lan pun bukan sebarang orang sume dia pandai, pelakon, pelawak, sporting dan jangan korang gelak kalau dia juga bekas DJ kt radio mana tue kowg tanya dia sendiri. Bertuah punya badan kalau dapat somi cm nie..uishh jagn puji lebih-lebih kang kembang xmuat lak suar dia..kehkeh..Dari situ kotak fibox ikaa pun knal la abang lan tue....Lum tamatkan lagi k..

.........................kotak fibox.....................


Hari demi hari berjalan, suasana di kotak fibox berkaler oren, semakin rancak & femes la katakan..semakin ramai yang mula menjadi ahli kotak fibox, hari yang berlalu itu laa ikaa mula berkenalan dengan seorang awez cute nie diberi nama umizza yang kononnya dia lah yang paling matang antara kami sume..padahal baru 18tahun len laaa ikaa yg 12 tahun nie matang lagi dari dowg2 tue..hahaha xley blah laa kowg nie...memang kelakar abis!! Xlupa jugak Farah yang merupakan kekasih gelap si merah tue hah..siap ada pangilan manja dari merah ag gumiho..hahaha.. semakin hari semakin banyak ahli kotak fibox sehingga muncul lah Dakwathitam yang xabis-abis dengan ceritera pukul 3 dia dalam kotak fibox..memeriahkan lagi suasana kotak fibox sampai kul 4 pun masih segar lagi mata nak dengar dakwathitam punya cerita..haha

Disini lah Abang lan mula bermimpi di siang hari untuk buat "contest seo : cinta kotak fibox" sebab dari kotak fibox telah mewujudkan cinta persahabatan antara kami semua walapun ia sekadar maya, tapi mungkin satu hari nanti siapa yang tahu, perhubungan maya ini boleh membawa kepada reality, sehinggakan kotak fibox tue bila time lewat malam kami yang konker semuanya..hahaha..TQ for my bbf fibox   umizza,  dakwathitam, abang, farah, merah, wng,zhaf one, liniey dan semua yang pernah sertai kotak fibox.


SEKIAN TERIMA KASIH !!~


* ikaa taq semua yang singgah blog nie..kalau korang xde fibox jangan wisau, nk join bukan semestinya da 'kotak fibox', tapi contest fibox ni untuk tingkatkan seo blog kowg *

Lastly ikaa tujukan lagu tuk geng2 KOTAK FIBOX !! teleteleteletelete
22 Komentar untuk "Contest SEO : CINTA KOTAK FIBOX"

whoaa cinta fibox? comelnyeee ><

hukhuk...sedeh nama sis xde... huhuhu...:)

wahhh weewitt... nad nak join lah... aaja aaja.. gudluck ika

haha, sory ikaa, syada xde chatbox fibox dlm blog, juz account kat tmpat chat je, hehe idk how. thnkss tag nme syada^^

beat me ikaa...walaupun kau ada hubungan istimewa dengan owner topsite aka, alan. aku akan pastikan kau kalah..hahahahahah (gelak jahat suci)

@KertasWarnaMerah uishhhhhhh sampainya ati mu wahai merah..aku kaum yg lemah..alaa bg jela ikaa menag :(
huhuhuuhu ( senyum xbp ikhlas )

psttt ikaa, bodek2 la lan, bg kita dua ja menang.. (konspirasi terancang)

@KertasWarnaMerah uishhhh ada orang nampk laa merah...pstttt!! jgn lupa minta abg lan tips byk...<---( konspirasi tertutup)

semoga berjaya ye kk ikaa..:P..hehe..menang kongsi topup..5 hengget..hahah..( kidding )

cinta fibox? sweetnye nama.. hehe.. Good luck k. Aida masalah pulak tak dapat nak tinggalkan link di fibox.. kena taip manual. :(

hai ika.. dah letak blog awak dalam bloglist ella.. kena slalu update lh ye.. thanks singgah blog ella.. lain kali ella ke sini lagi ye.. gudluck.. :)

waaa . lagu miku vocaloid tomey laaa . kikiki :p

hi ikaa .... ni fatin suhana yang real.. add kak suhana di fb ya..bye

wah!! aktif anda semua berchatting yek!!

@fatin suhana i'm sorry, but org yg tulis ckp that's fatinsuhana is not me. hummph, sapelah yg pandai2 sgt tulis ni. sorry ganggu page kamu ye dear..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info