Giveaway Happy Birthday : by MananQayyim


Assalamualaikum !~


 blog
NK JOIN --->>  KLIK SINI



Salam satu Malaysia, seperti yang anda lihat di atas, seorang blogger MananQayyim telah menganjurkan GiveAway Happy Birthday sempena meraikan ulangtahun kelahiran beliau, MananQayyim (26 Mac ), Ibunya ( 1 April ) serta kakaknya ( 27 April ).
Hasil pemantaun saya terhadap blog beliau yang penuh dengan info yang menarik itu, menarik minat saya untuk singgah dan godek-godek entry beliau. Yang menarik minat saya untuk sertai GA beliau sebab beliau menulis dan berkongsi bukan kerna popularity...sebab korang bebas samada ingin follow atau sebaliknya berbanding GA yang saya lihat sebelum nie. Yang menyertai GA WAJIB follow bukan sikit tapi berjala-jala kena follow, tapi tidak pada MananQayyim.

Cadangan ikhlas dari saya :~

Blog anda sudah pun menarik sesiapa saja, namun alangkah lebih elok sekiranya anda memasukkan kotak shout di sisi sidebar bagi memudahkan kami ( geng blogwalking ) meninggalkan jejak .

"GiveAway Happy Birthday Anjuran MananQayyim (MQ) 
 ditaja bersama oleh Kit Biasiswa (http://www.kitbiasiswa.com/)"



23 Komentar untuk "Giveaway Happy Birthday : by MananQayyim"

Salam terima kasih sudi join GA MananQayyim.com

rujuk nota kaki di #1 Giveaway Happy Birthday : by MananQayyim --> mengetahui cara nak menang....

Terima Kasih juga atas cadangan. Cadangan itu pun dah dilakukan...

Hehe. Nice entry membuatkan Maya pun tertarik nak join ! Hahakxx.. Nanti datang lah jenguk ek :))

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/04/giveaway-happy-birthday-by-mananqayyim.html

http://ping2blogger.wall.fm/

awk bg saya ker.. hehe

Nice post,,,
Salam kenal ya... :)

nice GA
amer pun ada buat jugak
Kompilasi Lawak campus sbagai 2nd prize

http://www.amercorner.co.cc/2012/04/give-away-from-amercornercocc.html

comel jee belo ni :) btw . Gudlak !^^

JOM MENONTON , TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

jom join GA ni http://fatmafazira.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-fatma-fazira.html

blog ini sudah saya follow 774 , silahkan follow balik di blog saya, jangan lupa suport dan komentar

gud luck

http://www.terbelog.com/2012/04/hattan-dikurniakan-gelaran-datuk.html

awak , jemputlah join bloglist mai, mai baru first time buat, harap dapat sokongan...

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info