Bakar beruang hidup-hidup

Assalamualaikum


Dengar tajuk pun, dah rasa kecian, kejam, tak berperikemanusiaan, apatah lagi apabila melihatnya sendiri. Haiwan yang hanya berotak tetapi tidak berakal diperlakukan sedemikian rupa oleh sekumpulan manusia yang berakal.

Beruang cuba menyelamatkan diri dari dibakar.

Bakar beruang hidup-hidup
Bakar beruang hidup-hidup


Menurut berita, beruang tersebut dikatakan cuba menyerang sebuah rumah sebelum melarikan diri dengan memanjat pokok. Lalu penduduk kampung yang terletak di Kashmir bertindak dengan berkumpul beramai-ramai sambil membawa unggun api untuk membakar haiwan terbabit.

Haiwan terbabit dikatakan telah meragut 19 nyawa dan lebih 200 orang cedera akibatnya serangannya sejak 2 bulan yang lalu. Oleh itu, akibat tidak tahan dengan serangan terbabit, penduduk kampung tersebut, bertindak membakar haiwan tersebut.

Bagaimana pun, haiwan yang mengalami cedera teruk itu, melarikan diri ke dalam hutan. Keciankan, ishhh xsanggup ikaa tengok, kalau orang bakar, atau pukul haiwan hidup, apatah lagi yang langgar depan mata ikaa.

sumber : BuatBest

selamat membaca by ikaa ~
9 Komentar untuk "Bakar beruang hidup-hidup"

Kasihan ,padahal yg salah itu orang kampung

manusia lagi kejam dari haiwan =_= :

ye lah sbb rasa marah... dah byk byawa dah terkorban kdg2 mereka terpaksa... sedangkan org lempang adik kita pon kita marah... ekekeke

serius kejam....

P.s : Minta bantuan untuk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

kalauye pon,xkan sampai nk bakar idop2 ~.~

better tembak je sampai mati...nie dia xmati tp terseksa..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info