Istanbul Aku Datang Full Movie

Assalamualaikum


Hye semua, malam nie xde la pulak ceta Adam dan Hawa, kalau x sampai pukul 1 ikaa tunggu ezany.com upload episode Adam dan Hawa tue.

Tapi, jangan bimbang, kita layan cerita baru yang dinanti-nanti semua remaja masa kini, kan, kan..

Cerita apa lagi, Istanbul Aku Datang laaa.


Istanbul Aku Datang Full Movie



Selamat menonton,

Zzzzzzzzz... baca buku mikro lusa, quiz la pulak ~
9 Komentar untuk "Istanbul Aku Datang Full Movie"

thanks ! baru nak geledah utube dia dah bagi. weee~ ^^

Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

Huhu..nieza pon slalu tggu ezany upload adam hawa tu..hehehe

akhirnyaaa,tq! dh lama cari

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info