Masa terbaik submit entry blog

Assalamualaikum

Masa terbaik submit entry | Actually rasanya tiada masa yang spesifik untuk tentukan waktu mana yang terbaik submit entry, tapi bergantung pada penyampaian entry tue sendiri, kalau keyword die terbaik, ofcoz tinggilah traffik, kalau blogger tue retis macam Eyriqazz vs DenaiHati ataupun Shakiddo, xpayah tanya lagi laa. Tapi kalau macam abang Ben Ashaari anytime rasa nak update, xpayah submit orang mesti akan baca punya, sebab entry yang menarik.

Tarik traffik vs entry

Traffik vs entry, sesuatu yang sangat berkaitan rapat. Readers akan masuk bila blog tue menghasilkan penyampaian entry yang berkualiti dan sememangnya menarik, xkisahlah entry peribadi ataupun berinfo macam blog Bro Hasrulhasan. Tapi yang pentingnya, blog tue mestilah loading terbaik, jangankan readers masuk dan terus keluar tanpa sebarang pembacaan.

Masa terbaik submit entry blog

Masa terbaik submit entry

Hah, kalau korang lihat dalam UV kat atas tue, 29 & 30 Dec, traffik agak merundum sikit. Bagi ikaa anytime kita boleh submit blog, tak semestinya kita submit tue hanya  entry yang baru saja, entry yang lama jangan dilupa, so  kalau rasa tiada idea untuk update, submit je entry lama di group facebook. Pasti ada yang baca.

Tapi kalau korang nak tahu jam-jam yang sesuai submit entry, boleh jenguk di blog Fariz Reza dot com. Ok ikaa nak sambung study, esok exam zakat. Wish me luck ~


10 Komentar untuk "Masa terbaik submit entry blog"

wow ! tinggi trafik blog ika :)

@miza yusof xtinggi mn pun..dh jtuh dh tu :(

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

Terima kasih atas tips yang diberikan k....

mselim3

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info