Rumah yang pelik idaman hati

Assalamualaikum

Mulakan hari anda dengan keceriaan, actually hari nie memang ceria, sebab tiada lagi hujan, so maknya dah boleh jemur kain la jawapnya, punya bertimbu baju dalam baldi tue hah, hari nie baru nampak matahari. Baju-baju pun tersiap beratur kat ampaian tue hah.

Tadi masa ikaa tengah buang masa selongkar google image, tertaip la pulak rumah unik nie hah. Nak tahu apa yang keluar?

Rumah yang pelik idaman hati

Wahhhh, nak sebijik boleh x?

Ada sapa-sapa yang hadiahkan ikaa rumah macam nie tak. Pertama kali pandang, dalam otak nie duk bercakap, " nie sah, tuah rumah minat piano nie, xpun permain muzik". So terkuar laa idea nak buat rumah berbentuk piano. Tapi cantikkan, agak-agak berapa ratus ribu +++ ringgit ye.

Rumah yang pelik idaman hati

Erghhhhh! kalau yang nie bagi free pun tak nak. Sebab dah tahu-tahu kat Malaysia nie panas, duduk dalam rumah bata pun dan berkuap, nie kan pulak dalam rumah baru kiri kana, depan belakang. OMG! kalau korang nak buat sendiri ye. Pastikan alamatnya berposkod Alaska taw.

Rumah yang pelik idaman hati

Dalam kedua-dua gambar kat atas tue, gambar nie laa rumah idaman setiap hati. Sekali tengok, " kalaulah aku ada rumah macam nie, mesti bestkan ", tue kalau laa. Tapi yang pasti kat utara nie, belum jumpa lagi laa rumah macam nie. Hmmmmm

K laa, sambung study.
5 Komentar untuk "Rumah yang pelik idaman hati"

cantiklah... huuuu..
kalau kat Malaysia possible tak nak buat rumah camtu ek? :)

kalau masuk malaysia, dikira 10 golongan terkaya di malaysia lah..huhu

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info