Statistik Income Innity Dalam 7 Hari

Statistik income Innity dalam 7 hari. Ada yang bertanya tentang pendapatan Innity, jadi aku kongsikan statistik income dalam masa seminggu pemasangan iklan dalam blog ini bermula 1 Mei sehingga 7 Mei 2015. Ini kali pertama aku paparkan income dari Innity dalam blog.

Baca juga - Clash Of Clans : Live action movie trailer

Nak tahu berapa ringgit income yang aku peroleh dalam masa seminggu pertama bulan Mei? Hurm... tak banyak mana pun, tak mencecah RM100 pun seminggu. Tapi alhamdulillah, ada juga income yang terhasil daripada menulis kan.. tak banyak tapi tetap bersyukur.

Statistik Income Innity Dalam 7 Hari

Statistik Income Innity Dalam 7 Hari

Huh!.. amacam? seminggu boleh hasilkan income RM11.78, ini kiranya tahap malas update boleh hasilkan sebanyak ini. Bayangkan jika anda, sentiasa update blog setiap hari ditambah pula dengan Ping-blog ke laman ping, facebook, twitter dan sebagainya. Tidak mustahil... dalam seminggu anda berjaya memperolehi income RM30 seminggu dengan hanya menulis. 
Percaya tak? RM30 sebulan...
Tak tahu macam mana nak mohon Innity? Apa syarat yang diperlukan? Sila baca entri ini - Tatacara permohonan iklan Innit.
Bagi yang dah mohon, tetapi belum diterima. Jangan susah hati, aku sendiri pun begitu, berkali-kali mohon barulah diterima. Yang penting jangan putus asa dan sentiasa mencuba. Bak kata perpatah "nak senang bukan senang, nak susah bukan susah". 

Dalam masa yang sama, aku sendiri berusaha membuat permohonan untuk pengiklanan Komli. Hampir tiga kali mencuba, Hurm... tapi belum lagi menampakkan hasil. Mungkin perlukan masa lagi....
Selamat membaca...


3 Komentar untuk "Statistik Income Innity Dalam 7 Hari"

Wahh ..banyak juga la tu,tahniah2, hehe.. kalau nak apply iklan komli try antar emel kat depa, kalu isi borang, memang lambat depa nak balas .. antar dekat emel ni crystle.gomez@komli.com , mesti depa balas punya.. cakap nak mintak jdi publisher ataupun CEO kat syarikat tu ataupun lain2. hehe

jom tlg blogger ni http://tetamu89.blogspot.com/2015/05/kisah-blogger-alia-haryanie-seorang-wanita-tabah.html

laaa kena hantar email ke? heheh mana laa tahu... nak tolong cmne tu??

terbaikk kak . cepat je naik earning tu

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info