Domain .My Serendah RM28 Setahun Daripada Exabytes

Domain .My serendah RM28 setahun... Fuhh! menariknya. Sejak dua menjak ini ramai blogger dah mula berjinak-jinak dengan dunia usahawan online. Mungkin ini adalah cabang baru untuk kita menjual barangan hanya dari atas talian. Lagi pun, masyarakat hari ini lebih gemar membeli sambil tunjuk-tunjuk... terutamanya wanita... tak ada lagi lenguh tumit kaki... atau serabuk cari tempat parking... Tunjuk saja dah sampai depan pintu.. Ohh! mudahnya sekarang...

Jadi untuk mendapatkan domain terbaik bagi website atau blog perniagaan online anda sekarang.. tak perlu serabut mencari mana yang murah... Klik saja Exabytes.com. Dah keluar paparan... senarai harga domain name dan domain organisasi dengan harga istimewa.

Domain .My Serendah RM28 Setahun Daripada Exabytes
Domain .My Serendah RM28 Setahun Daripada Exabytes
 
Ulang sekali lagi.... hanya RM28 setahun! Huish... murah giler. Mana nak dapat harga domain semurah ini, sedangkan domain name yang digunakan blogger untuk blog mereka pun mencecah harga RM34 setahun... seperti mana domain yang aku gunakan sekarang...

Tawaran Hebat Ini Sah Sehingga 25 June 2015

Domain .My Serendah RM28 Setahun Daripada Exabytes

Tak jelas? Sila klik untuk pembesaran... Dah jelas sekarang? Sekarang ini Exabytes.com sedang buat promosi untuk tawaran hebat promosi domain .My dengan harga RM25 setahun taw... Domain " .com.my " yang kebiasaannya anda akan nampak pada laman web organisasi pun dijual pada harga promosi yang sama.

Hanya RM28 setahun dan RM50 untuk dua tahun. Harga biasa Rm120 setahun. Peluang baik untuk beli domain dengan harga yang murah. Paling bagus.. langgan terus untuk dua tahun baru RM50,jimat RM6 kan...

Terma dan Syarat

Cara langganan mudah saja... Anda hanya perlu ke laman web - Exabytes.com. Kemudian pergi ke ruangan semak nama domain untuk organisasi atau syarikat anda... sama ada available atau pun sudah diguna pakai orang lain.

Tawaran hebat ini hanya terbuka kepada Warganegara dan Perniagaan berdaftar di Malaysia... Jadi anda perlu ikuti terma dan syarat yang ditetapkan dibawah ini dan paling penting kena ada nombor pendaftaran syarikat.

Domain .My Serendah RM28 Setahun Daripada Exabytes

Jadi rebutlah peluang keemasan ini... ingat ia datang cuma sekali. Oh ya... Harga tawaran ini adalah harga yang dikenakan untuk domain langganan anda setiap tahun.. bukan sekali daftar ye.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.

4 Komentar untuk "Domain .My Serendah RM28 Setahun Daripada Exabytes"

wah murah ni..masuk tgk2 dlu..

kira murah juga. Tapi kena bersedialah untuk bayar lebih sikit tahun depannya.

Eh tak laaa.... offer ni untuk selama mana dia langgan domain tu. Kalau tukar ke domain lain.. kena caj harga baru la.

murah n. kalau sapa2 tengah plan nak beli domain boleh cuba yg ni

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info