Gambar Eksklusif Putera George Dan Puteri Charlotte

Gambar ekslusif putera George dan puteri Charlotte. Uhmm.. sungguh comel melihat telatah puteri George yang sedang memangku adik perempuannya puteri puteri Charlotte yang baru berusia beberapa minggu selepas dilahirkan pada 2 Mei 2015 yang lepas...

Putera William dan Kate Middleton merupakan pasangan diraja yang sentiasa menjadi perhatian dunia. Tambahan lagi, apabila Kate dikhabarkan hamil anak pertama selepas berkahwin pada tahun 2011.. ramai yang berharap anak pertama itu adalah anak lelaki... Masing-masing cuba meramal wajah putera yang bakal dilahirkan itu mengguna imbasan wajah ibu dan ayahnya.

Gambar Eksklusif Putera George Dan Puteri Charlotte

Satu siri gambar eksklusif putera Georgte dan Puteri Charlotte didedahkan oleh Kensington Palace. Keempat-empat gambar ini memaparkan Puteria Charlotte yang sedang dipangku dan dicium oleh abangnya Putera George... Dapat lihat tautan kasih sayang anak dua beradik ini...

Gambar Eksklusif Putera George Dan Puteri Charlotte

Pewaris Tahtah Duke Of Cambridge

Gambar ini diambil ketika pasangan adik beradik ini duduk di atas sofa di Anmer Hall di Norfolk, iaitu rumah kediaman mereka bersama Duke dan Duchess of Cambridge.

Putera William dan Kate dijangka akan tinggal di kediaman itu untuk beberapa tahun bagi membesarkan putera dan puteri mereka dengan bantuan pengasuh sepenuh masa.

Putera George merupakan pewaris tahtah ketiga iaitu satu-satunya anak lelaki kepada pasangan diraja itu dan juga cucu lelaki kepada Putera Charle. Serta menduduki tangga ketiga sebagai pewaris tahtah Duke of Cambridge di belakang datuk dan ayahnya.

Manakala puteri Charlotte adalah pewaris tahta urutan keempat selepas ketiadaan abangnya Putera George.


0 Komentar untuk "Gambar Eksklusif Putera George Dan Puteri Charlotte"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info