1st GiveAway by Fatin & Fatini

Assalamualaikum !~


blog
Join : KLIK BANNER !


Monink u all, this monink, ikaa join 1 GA from fatin & fatini. What they say's, ini adalah 1st GA dari mereka, so sbg blogger marilah la support blogger2 lain. Mesti korang xsabar nak tahu apa hadiah dorang nak bagi kan. so jum scroll bawah nie.

Hadiah :

-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-Teddybear x 2 pemenang
-Novel x 2 pemenang
-Shawl x 2 pemenang
-Tudung bawal x 1 pemenang
-T-shirt x 1 pemenang
-Topup RM5 x 1 pemenang
-Perfume 1 set x 1 pemenang
-Keychain x 2 pemenang
-Cute pencil case x 1 pemenang
-Brooch x 3 pemenang
-Header x 5 pemenang *saguhati*
-Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati*

Syarat-syarat :

1. Warganegara Malaysia.
2. Mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Wajib follow blog Fatini & Fatin. *untuk mengetahui perkembangan GA
4. Like fanpage Fatini & Fatin.
5 Komentar untuk "1st GiveAway by Fatin & Fatini"

terima kasih. Oh, sememangnya saya nak tukar due date tu. Check balik entry, dah tukar sampai 27.07

assalamualaikum..hihi..comel belog..pink2 gitu..hihi..btw, sy dah follow awk..kalo tak keberatan leh lah jenguk belog sy..heeeh...kalo nak follow lagik sy suka..hehe

terjah sini follow kamu good luck dear

http://www.dieyaworld.com/2012/07/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

segmen sama
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-fatin-fatini.html

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info