Traffic mencanak luar biasa !

Assalamualaikum



Sejak dua menjak relax kat rumah nie, boleh dikatakan hari-hari ikaa update blog, ada saja benda yang nak di-sharing dengan korang. Kalau tengok pada tajuk tue hah, nampak bagus sangat laa traffik mencanak la konon, padahal blog cikai macam nie sapa la yang jenguk, tersesat jalan boleh laa.

Hari nie xtaw pasal pa, gatal pulak tangan nak search nuffnang.com.

tetttttttttt.... giler traffik mencanak luar biasa 29 oktober ??

hah cer tengok cer tengok..



Traffic mencanak luar biasa !


Hah, percaya dak, ikaa sendiri pun xpercaya sampai 1030 UV 29 okterber..

sat-sat nk pikiaq, apa erk yang ikaa post hari tu ye... hmmmmm

Hah, baru ingat! nie mesti gara-gara entry Serius! awek ini memang comel ! 
yang duk tengah makan steambot ka apa?

Oooooo, hampa nie suka kalau tulis bab-bab awek comel erkk... xpercaya cer klik tengok, memang comel giler arr.. Mak-mak kat luar sana kalau rasa nak buat menantu pilih yang mana berkenan ye.

erkkk, mak panggil pulak, stop to the write!
16 Komentar untuk "Traffic mencanak luar biasa !"

tahniah...^^
sekarang cuba mantapkan lagi dengan bemain keyword yang peka dgn isu semasa...insyallah anda akan dpt mendoublekan tahap trafik skrg..

p/s: Maharajalawakmegadahdekat..
hihihi

hehehe...alaaa lepas nie dh kurang nk update dh

bia betol???..newyaw..tahniah saya ucapkan..keep it up bebeh!!

Wow ikaaaaa..bestnyerrrrrr tinggi betul tu...Hehehe

ada keyword yang best kot mase tu

@sabree hussin halaa keyword awez comel, ramai laa pakwe2 luar sana datang jenguk..hihi

wah..tahniah awak.hehehe..betul2 mencanak tu...

inilah yg dikatakan SEO... kalau nk trafik tinggi mesti belajar main SEO la... dpt byk trafik organik dr google.

@PORUMAN sy nie main seo sikit2 ley laa..sbb blog nie juz blog pribadi..bkn nk lawan sp2 pn..hihi

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info