"Chicken chop" menu malam ini

Assalamualaikum


Hyeee hyeee and hyeee.

Korang tengah buat apa tue ye, dah dinner belum, better dinner sebelum pukul 8, sebab makanan dalam perut tue akan hadam before korang tidur, 

so dapatlah elakkan dari obesiti. Tapi kadang-kadang tue obesiti tak makan banyak pun obes jugak kan. So makan jela erkk sementara boleh makan.

Dan menu ikaa malam ini ialah ...........

"Chicken chop" menu malam ini

That right, chicken chop. tertiba je malam nie rasa nak makan makanan berat sikit, hari-hari makan nasi, malam nie juga rasa makanan barat ye x.


"Chicken chop" menu malam ini
"Chicken chop" menu malam ini

Nie kalau dekat area Alor Setar ikaa suka makan chicken chop dekat " Mama Chop Papa Grill ", seriusly memang sedap la situ, dengan fresh oren yang menyegarkan tekuk. Ishhh bila nak cuti tak tahu, kalau x bolah ajak member pergi makan kat situ.

Promot sikit " Mama Chop Papa Gril " nie berhampiran dengan stesen bas Shahab Perdana, Alor setar, so kalau korang yang datang dari area mana sekali pun, dari Johor ke, Kuala Lumpur ke, yang pasti kalau korang naik bas, Comfem akan berhenti kat situ.

So selamat mencuba by Ikaa ~
7 Komentar untuk ""Chicken chop" menu malam ini"

Wah! Sedap nyer :). Terliuq tengok...

wah! bbunyi prut tgok chicken chop tu :)

mama cop papa grill banyak cawangan kan.. kat situ sedap

[url=http://directlenderloansonlinedirectly.com/#evzsj]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloansonlinedirectly.com/#eyjnp payday loans online

mana chicken nye?? perggghhhh.. sedap siut..

[url=http://fastcashloansonlinedirectly.com/#wcoya]fast cash advance payday loans[/url] - payday loans , http://fastcashloansonlinedirectly.com/#cgavw payday loans

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info