Review 10 rakan blogger pagerank 1

Assalamualaikum

Hye semua, apa khabar sihat, jangan demam-deman ye, nanti xboleh nak final exam pula, terutamanya rakan sepejuangan yang bakal menduduki final exam pertengahan bulan Disember ini.

Ok, berbalik pada tajuk asal kita. Sebenarnya dah lama ikaa rasa xreview rakan blogger, so for today terasa gatal pulak jari nie, nak review blogger yang mempunyai blog berpagerank 1

Review 10 blogger pegarank 1


Don't worry, mybe malam nie, ikaa review blogger pagerank 1, malam seterusnya blogger pagerank 2 dan seterusnya. Bukan pa, sedikit sebanyak kita dapat membakar semangat untuk memiliki pagerank blog seperti mereka ini.

Antara 10 rakan blogger yang berpagerank 1 ialah :
  1. Bro Nasa  -  http://terowonginformasi.blogspot.com
  2. Si Pipi Merah -   http://ohgadisitu.blogspot.com
  3. Din Grafic  -   http://dingraphic.blogspot.com/
  4. Emas Putih  -  http://www.kisahemasputih.com/
  5. Mila Ahmad -  http://milaahmad.blogspot.com
  6. Pokjoe  -  http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com
  7. Azriff  -   http://www.azriff.com/
  8. Yuliana Walit  -  http://www.sayeshukepink.com/
  9. Solehah  -  solehahshamsuddin.blogspot.com/
  10. Anda yang kami cari....

So macam mana, adakah korang kenali mereka ini. Ya sudah tentukan, mereka nie selalu singgah di group blogger facebook, selalu update blog, so apa tunggu lagi, jum laa singgah blog mereka, bahkan boleh minta sikit tips mereka. 

Sebenarnya kalau cakap pasal pagerank nie sukar sikit, tapi kalau mahukan tips naikkan pagerank boleh saja. Apa yang boleh ikaa sarankan, pagerank nie pentingkan blog yang original bukan copy paste.

Sebenarnya ikaa tengah mencari blogger pagerank 2 pulak nie, so kalau rasa nak di review sila tinggalkan link blog anda dibawah ye, dan pastikan PR2, untuk entry seterusnya .

Selamat membaca by Ikaa ~
23 Komentar untuk "Review 10 rakan blogger pagerank 1"

wah. diorg memang hebat. bila lahturn saya. hehe

Pagerank tu ape? Nak msk list yang ke2 tu bley..

http://www.nieyxzha.com

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

@Bro Nasa yup bro nasa.. kalau PR makin besar, maka selalu ada ada di page pertama, & plig best byk laa link kt google

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

@Nieyxzha Hassan boleh saja, tunggu post seterusny mest ada link awk :)

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

mampir balik ke blog saya ya. jangan lupa di komentari OK?

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

salam
datang dan follow sini kerana byk tuto best..:)

tqq :) kenalan jugak ye :)

@Nieyxzha Hassan

pagerank tu kira blog punya popularity lah dalam search engine, kiranya diberi perhatian dahulu daripada blog2 atau web yang tiada pagerank, terutamanya dari Google.

iskandarX Society

singgah ye kak ikha
http://shirochan99.blogspot.com

ehhh tq ikaa hehe tak sangka kena review gak hehe :D

hehe masih samar2 dgn pagerank tapi suka dgn button pr tu :D

Nice post :)
thankyou
visit back
http://rendy-cyber4rt.blogspot.com

wahh .. alamak ,tapi kurang paham lagi .. cmne nk tau pagerank kte ea ? .. nak jugak.. aci tak ? hehe

http://www.coretancikmisi.com/

nih blog berpagerank 7
http://www.ads-id.net/
Kalau ini Blog berpagerank 10
http://www.google.com
:)

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info