Review 10 rakan blogger pagerank 2

Assalamualaikum

Dan selamat mengulangkaji pelajaran.

Ok, kalau semalam ikaa ada buatkan entry Review 10 rakan blogger pagerank 1, so for this night ikaa update lagi post review 10 rakan blogger pagerank 2 pulak. Baru laa adil namanya, at least semua rakan blogger ikaa boleh kenal. hyee...hyee....hyee....

Review 10 rakan blogger pagerank 2
Bro Nasa ada bertanyakan ikaa, adakah PR makin besar bermakna blog makin bagus ?

Apa yang ikaa boleh jelaskan, pagerank ini adalah kayu pengukur kepercayaan  kualiti sesebuah blog. So kalau SERP google artikel blog memiliki PR yang tinggi, maka artikel tersebut akan mudah terpapar di posisi baik dan page pertama berbanding PR yang rendah, tapi jangan pulak hairan kalau PR rendah boleh atasi PR tinggi semuanya atas kepintaran dalam SEO.

Erkkkk, korang faham ke? harap-harap faham la ye.

Mari review 10 rakan blogger pagerank 2 :
  1. Pondok kecil  -  http://www.pondokkecil.com
  2. Nieyxzha  -  http://www.nieyxzha.com
  3. Syaifuddin Alias - http://www.spudinpunya.com/  
  4. Zamani  -  http://zamani84.blogspot.com
  5. Eraz fadli  -  www.erazfadli.com 
  6. Lyssa  -  www.lyssasecret.com
  7. FizGraphic  -  http://www.fizgraphic.com/
  8. Afzalsukasuki  -  http://afzalsukasuki.blogspot.com/
  9. Shida  -  http://www.duniashida.com/
  10. Dairi si Froggie  -  http://www.diarisifroggie.com/
Hah, akhirnya cukup jugak 10 rakan blogger pr2, tu apa tunggu lagi, jum kenal-kenalan dengan mereka nie, 

Opppss,, lupa lak ikaa, ada yang tanya macam mana nak tengok pagerank blog kan, hah hampa klik checkpagerank nie, lepas tue masukkan link blog korang then taip code tersebut, lastly tekan submit, nanti keluarlah korang punya rank pagerank ye.

K laa nak sambung study, doakan ikaa dapat result bagus ye sem nie. Ehhh jap, yang mana blog dia PR3 tinggalkan link blog ye.

See u next post, by Ikaa ~   
7 Komentar untuk "Review 10 rakan blogger pagerank 2"

Blog nieza ade.. ^^

Betul tak pemahaman Nieza ni..pagerank tinggi maknenye lagi bagus?

haha pr tinggi tapi tetap x dpt tandingi mereka tu hehe otai tu :D

hehe chaiyok~~~

namaku telah di seru..huuuuuuuuuu

eh ..syaifuddin alias tu siapa eh ? hummm

betul betul betul. pagerank semakin tinggi semakin baik. thanks :)

Assalamualikum...

Tahniahlah jika menyertai GA Kak Maz tu atau dah menyertai. Tapi jika mahu hadiah cabutan bertuah yg special sesuai untuk adik-adik sertailah segmen kawan saya :

Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

TQ. Good Luck....!!!

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info