Segmen Aku dan Blog

Assalamualaikum

Segmen Aku dan Blog | Actually nie adalah segmen yang keberapa pun ikaa xcalculated pun. Ehhh! tunggu pastikan korang dah join segmen ikaa ye Segmen Pencarian Bloglist 2013, 2 bulan taw korang tertempek kat sidebar bloglist ikaa tue ( promot sikit )

Segmen Aku dan Blog

Aku dan blog 

www.bakul2011com that my url for blog Nur Ikaa. Actually blog nie adalah blog personal, yang mencoret segala diary aktiviti ikaa, but not more about personal, kadang-kadang ada juga la pasal info dan sebagainya. So what can i say, apa yang ikaa lihat, itulah yang korang akan baca dalam blog nie. Blog nie rasanya dah setahun kot ditubuhkan, dah nama pun bakul 2011 kan, bukan 2010. 

Rasa xperlu kot ikaa nak ulas lagi perjalanan disebalik blog !Nur Ikaa! nie sebab semua persoalan tu dah tertulis dalam 2012 tahunku yang cantik, so korang boleh baca kat situ. Apa pun salam perkenalan buat Paly atas jemputan anda untuk segmen tu, dan jangan lupa join segmen pertama ikaa tue sama nie... hihihihi

#kalau nak join klik banner tue ke.

14 Komentar untuk "Segmen Aku dan Blog"
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

wah ikaaa slamat bersegmengg hehe dtg terjah kat sini jap curi2 masa :p

dtg n follow =) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Follow u here from the same segmen :)

http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

follow u here from the same segmen :)

http://musesprodigy.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

hye...
dtg dr segmen yg same
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Salam perkenalan :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

dtg follow..dri segmen sma

http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

singgah sini dr segmen yg sama..
heh^_^

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info