Baucer Buku RM250 diterima

Assalamualaikum

Salam 1 Malaysia, 

Korang yang sedang belajar di universiti, politeknik mahupun di mana-mana pusat pengajian tinggi bukan sekolah ye, pasti akan menerima Baucer Buku 1 Malaysia BB1M yang bernilai RM250. Kalau sebelum ini, yakni tahun lepas kita cuma dapat RM200 je kan, so tahun ini sempena Bajet 2013, seperti yang dijanjikan sudah pun ditepati.

Baucer Buku RM250 diterima


Oppss! aku bukan nak berpolitikus ye, walaupun pelajar universiti boleh berpolitikus but not me OKEY!

Actually, aku baru saja terima baucer buku nie, so terbayang dalam kepala hotak nie, nak beli apa la erk...

Boleh korang tolong fikirkan untuk aku tak?

Buku, pen, highlight kaler-kaler, hah ataupun barangan komputer, mybe kot..

Actually, kalau kata nak beli buku tu, aku rasa RM250 mana la cukup, buku sebuah dah cecah RM80 ambik pulak 6 hingga 7 subjek. Tapi untuk paper aku banyak guna slide, buku sebagai rujukan utama di bilik, dalam kelas selalunya lecture refer ke slide yang memeningkan hotak aku tu.

Ok laa, jum sambung study, papai
4 Komentar untuk "Baucer Buku RM250 diterima"

baucer tu jgn beli novel pulak.. hehe :P

Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

Menarik x hadiah? Hehe
Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

tak sabar nak amik balik ni..tepikir jugak nak beli apa.novel maybe.heheheh

masih menunggu baucer ni...entah bila br dpt

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info