Segmen Pencarian Bloglist Fizgraphic

Assalamualaikum


Yang berminat boleh klik banner ini ;


Segmen Pencarian Bloglist Fizgraphic


Syarat-syarat penyertaan :
  1. Like fanpage FizgraphicDotCom
  2. Follow blog www.fizgraphic.com
  3. Follow Google+ kat SINI
  4. Buat entry bertajuk Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic
  5. Tampal banner kat atas tue dalam entry dan backlink ke entry nie. 
  6. Haa then dalam entry tue sila ceritakan pasal blog fizgraphic. Tak kiralah nak ceritakan pasal doodle ka, tutorial ka, apa yang fizgraphic bantu hampa dalam dunia blogger nie. Ceritakan serba ringkas ikut kreativiti hampa. Dalam penulisan atau artwork ka. Ikut suka.
  7. Hantar link entry ke ruangan komen kat bawah nie.
  8. Tekan Button Share Facebook kat atas tue.
  9. Tarikh tamat : Tepat pukul 11.59 pm malam nie. *Kejap jer 
Review Blog
Aku kenal blog nie pun, masa aku chat dengan kawan-kawan dan mula bertanya, kat mana nak cari doodle yang comel, so doran pun suggest aku dekat blog Fizgraphic. Then aku pun bukak dan selongkar segala ruang yang ada, seriusly memang cantik doodle yang dibuat oleh admin tersebut. And lagi satu, aku suka header yang ada sekarang dan yang sebelum nie, guna photoshop erk?
Sampai sekarang nak download tak dapat-dapat pun.
9 Komentar untuk "Segmen Pencarian Bloglist Fizgraphic"

Saya join segmen ni.. ni dia entri saya http://plbgaimacam.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Aida datang dari segmen yang sama jugak :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus
This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

salam ukhuwah..
gud luck!!

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

salam :) deno dtg dari segmen yg sama :)

tahniah terpilih dalam bloglist apit.....salam singgah...salam ukhwah...salam perkenalan...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info