Review Gila-Gila Remaja 2 mula ditayangkan 21/3/2013

Assalamualaikum

Dengar cerita hari nie 21/3/2013, ada keluar movie khas untuk para remaja, betul ke??

Review Gila-Gila Remaja 2 mula ditayangkan 21/3/2013 

Ohhhh cerita nie rupanya....

Kalau dulu "gila-gila remaja" Faizal Hussien hero, tapi untuk yang tahun 2013 punya mali, Hairun Azreen pula hero noh. Kalau dia tak jadi hero Drama Setia Hujung Nyawa, hampa layan movie nie pulak naa..

Kalau tengok pada trailer filem nie,

Mengisahkan percintaan remaja-remaja masa kini, tapi ada sedikitlah unsur gaduh, kononnya kes cemburu berebut perempuan laa, macam dah tak dak perempuan lain dah aishhh. Nie dalam movie, kalau dalam realiti pun hampa boleh dengar sendiri kot noh, ada je.

Afiq ( Hairul Azreen) nie asal dari keluarga yang berada sedangkan Lisa ( Faralyna Idris) pula budak kampung yang agak pendiam manakal Haikal ( Fizz Fairuz ), pula abang kepada Lisa yang wataknya agak tegas dalam memantau pergaduhan adik perempuannya. 

Di kolej, Afiq jatuh cinta terhadap Lisa, manakala Lisa pula salah sangka terhadap sikap Afiq kerana lelaki itu juga sangat rapat dengan Erna. Kris yang berminat pada Erna cemburu dengan pergaulan Erna dan Afiq yang membawa kepada permusuhan antara mereka berdua.

Bila dengar nama AZROY dengan moto SCRAMBLER tu, teringat pulak kat kawan aku sorang nie, yang ada motor pun, sejak naik pangkat sampai fesbuk pun dah deactive nasib ada public...hahaha

Review Gila-Gila Remaja 2 mula ditayangkan 21/3/2013

#Kalau ko baca, jangan lupa rindu aku taw...hahaha
0 Komentar untuk "Review Gila-Gila Remaja 2 mula ditayangkan 21/3/2013"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info