Mom Blogger Top Referral Contest

Assalamualaikum

Dalam masa aku melakukan kunjungan dari blog ke blog, terjumpa aku pada satu blog yang menjalankan satu kontes top referral. Menurut penulis blog Ummihanie.com, beliau sering kali menjalankan kontes top referrel dan kemungkinan jika beliau mempunya kelapangan masa, maka kontest seo akan diwujudkan suatu ketika nanti.Sesiapa yang belum sertai kontes ini bolehlah lihat di sini syaratnya - Mom Blogger Top Referrel Contest. 

Mom Blogger Top Referral Contest

Top Referrel Contest by Mom Blogger
Dari tajuk, rasanya anda sudah tahu apa syarat utama yang perlu anda laksanakan untuk menjadi pemenang utama kontes ini kan. Antara syarat yang lain, anda perlu mengunakan keyword - mom blogger” atau “bisnes online dari rumah” atau “jana pendapatan dengan blogging” atau “jana pendapatan dengan bisnes online dari rumah” atau semuanya sekali.

Walaupun hadiah yang dipertandingan tidak besar seperti blogger penganjur yang lain, rasa sudah cukup berbaloi dengan cara pertandingan dijalankan. 

Jana pendapatan dengan blogging ?
Permulaan aku menjadi blogger, banyak perkara yang menjadi tanda soalan di benak fikiran, untungkah menjadi blogger? bagaimana nak jana pendapatan melalui blogger? 

Lalu aku pun mula berjinak-jinak dengan En. Nuffnang. Mulanya rasa tidak percaya yang aku mampu jana pendapatan dari pengiklanan Nuffnang. Alhamdulillah, aku sudah berkali-kali cash out pendapatan darinya. Kini aku mula bekerjasama dengan Jobdirumah.com, pendapatannya juga sangat lumayan untuk blogger yang hanya menghadap laptop. 

Jana pendapatan blogger dengan Jobdirumah.com

Mungkin sesetengah orang tidak mempercayai bisnes online dari rumah, tapi tak salah kalau anda mencuba bisnes yang anda rasa boleh dipercayai. Seperti Jobdirumah.com keahliannya hanyalah RM50 sahaja

Mom Blogger Top Referral Contest dianjurkan oleh ummihanie.com dengan kerjasama AnnisaBiz dan Ziefauzi.com“.
4 Komentar untuk "Mom Blogger Top Referral Contest"

I'm a mom blogger too... He he he...

Ribuan terima kasih diucapkan atas penyertaan.

gudluck~

excited tengok entry ni, laa... rupa2nya bulan 1 punya :D

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info