Serigala Jadian berjaya dirakam berlaku di Brazil

Assalamualaikum

Sebuah rakaman dari kamera pengawal di Brazil menangkap susuk makhluk yang dianggap sebagai manusia serigala sedang berkeliaran di sebuah taman.
Klip video sepanjang 44 saat itu muncul di laman web YouTube. Sebelum daripada ramai yang mendakwa pernah melihat makhluk mengerikan itu di Bandar Sao Goncalo de Campos, berhampiran Kota Feira de Santana, di Negara Bahagian Bahia, seperti yang dilaporkan oleh mirror.co.uk, Rabu (19/2 ).Makhluk misteri itu pertama kali dilihat oleh seorang lelaki tempatan yang hanya dikenali sebagai Pingo.

Pingo mendakwa makhluk itu berlari ke arahnya, tapi dia berjaya melarikan diri.Dia menggambarkan makhluk itu sebagai raksasa hitam setinggi 1.5 meter.

Ramai orang menganggap makhluk itu hanyalah satu pembohongan. Tetapi beberapa orang lain menyatakan mereka pernah bertemu dengan makhluk tersebut sebagai manusia serigala itu.

Akibat dari kejadian kemunculan makhluk misteri itu, para pegawai kerajaan tempatan telah menguatkuasakan jam larangan pada pukul 21.00 malam.

Serigala Jadian berjaya dirakam di Brazil1 Komentar untuk "Serigala Jadian berjaya dirakam berlaku di Brazil"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info