12 lagu diumumkan layak ke final AJL 29

Assalamualaikum

Siapa semalam tengok muzik-muzik semi final ?

Hah, bagi yang tolak, sah-sah korang dah tahu kan siapa yang layak masuk ke final. Ada tak antara lagu yang layak tu lagu kegemaran korang ?
 

12 lagu layak ke final AJL 

Lagu-lagu yang layak ke AJL29 yang akan diadakan pada 18 Januari hadapan terdiri daripada Gilalah (Stacy), Gadis Jolobu (Datuk Hattan & Waris), Malaikai (Hazama), Romancinta (Mojo), Apa Khabar (Joe Flizzow), Lelaki (Yuna), Matahari (Hafiz Suip), Di Pintu Syurga (Dayang Nurfaizah), Rentak Laguku (Bunkface & Amy Search), Sesal Separuh Nyawa (Alyah), Percayalah (Indah Ruhaila), dan Masih Aku Cinta (Shila Amzah).

Kalau semalam, semi final muzik-muzik 29 menyaksikan persembahan daripada Datuk AC Mizal & Mawi (Al Haq), Ronnie & Marsha (Cinta Makrifat), Bunkface & Amy Search ( Rentak Laguku), Alyah (Sesal Separuh Jiwa),  Yuna ( Lelaki), Hafiz Hamidun ( Jodoh Berdua), Akim & The Majistret (Mewangi), Forteen ( Tak Pernah Berjumpa) dan Joe Flizzow & Sona One ( Apa Khabar).

Di samping itu, dihiburkan lagi dengan persembahan istimewa iaitu Eva dan Haiza yang lagu sebelum sampai ke upacara pengumuman finalis AJL 29. Kesemua lagu Separuh Akhir Muzik Muzik 29 dinilai oleh barisan juri professional iaitu Edrie Hashim, Damien Mikhail, Helen Yap, LY, Ad Samad, Dato’ Mokhzani Ismail dan Azmeer bertindak selaku ketua juri.

So nantikan siapakah Juara AJL ke-29 Januari 2015 nanti..

0 Komentar untuk "12 lagu diumumkan layak ke final AJL 29"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info