Testimoni Ephyra - Cabaran 30 Hari Penggunaan

Assalamualaikum

Testimoni - Kesan Penggunaan Ephyra Skin BarMialiana Dot Com dengan kerjasama Oceanlife Marketing Sdn Bhd, telah menganjurkan sebuah peraduan untuk mencari 50 orang blogger yang terpilih dan mereka akan diberikan sebuku sabun Ephyra Skin Bar secara percuma. 

Blogger yang terpilih ini, dikehendaki menyahut cabaran 30 hari penggunaan Epyhra Skin Bar, dan setelah itu mereka perlu membuat satu review atau testimoni tentang keberkesanan produk terbaru keluaran Syarikat tersebut. 

Masalah Kulit Yang Dialami

Saya menghadapi masalah kulit yang sensitif dan berminyak. Pelbagai produk sama ada mahal atau murah, dah pun saya cuba untuk mencegah masalah ini. Yang paling teruk, bila saya cuba gunakan produk yang lain, bagi mengantikan produk yang dah saya gunakan tapi tak bagi apa-apa kesan baik. Jadi, bila dah bertukar produk ni, mula la, kulit bertambah teruk. 

Saya terpaksa berhadapan dengan masalah kulit yang mengelupas dan kering. Bila pakai bedak, keluarlah sel-sel kulit mati, bila kena pula panas, atau berpeluh, mula la kulit muka ni rasa berminyak dan gelap. Hah, kat sini, mula hilang keyakinan nak keluar rumah. Kertas minyak untuk lap muka tu, jangan tanya arr berapa kotak saya guna. 

Kadang-kadang rasa jeles bila tengok muka orang, licin, bersih je kan. Hmm.

Testimoni Ephyra - Cabaran 30 Hari Penggunaan

Testimoni - Kesan Penggunaan Ephyra Skin Bar
Mulanya, saya sendiri pun tak percaya, keberkesanan produk ini. Ye la, selalunya orang jual produk memang akan cakap, "ohh produk ini boleh hilangkan bintik hitam", "produk boleh hilangkan jerawat". Tapi bila pakai tak ada kesan apa pun, cakap kosong je peniaga nie.

Tapi lain pula dengan Ephyra Skin Bar, hari demi hari, saya mula rasa perubahan di wajah. Kalau sebelum nie, jerawat saya timbul bulat, di pipi, sekarang jerawat tu dah pun kecut dan kesan parut hitam jerawat tu pun makin pudar.  Serius tak percaya !


Testimoni - Kesan Penggunaan Ephyra Skin Bar


Lagi satu, paling best bila waktu cuci muka, terasa buih lembut dan sejuk meresapi wajah. Bila dah basuh, cuba pegang kulit muka tu, terasa licin dan segar. Susahlah kalau setakat cakap jer, anda cuba la sendiri.

Sekarang saya tak perlu lagi, nak tampal bedak berlapis-lapis macam kuih lapis. Hanya satu sapuan dah pun ok. Lagi satu, tak perlu simpan bedak dalam beg macam dulu lagi. Huhu...

Ehh Ephyra ini diperbuat..

diperbuat daripada 9 antioksida yang terpilih dari bahan berkualiti dan semulajadi antara kolagen laut dalam terhidrolisis, tomato, acaiberry, superberry, gam akasia, acerolla ceri, marigold ekstrak bunga, asthaxantin dan L-gluthatione. Antioksida ini bagus protect badan kita dari bahan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan.

Pesanan saya, kalau rasa produk yang anda gunakan sekarang tak beri kesan, buang jangan teruskan, sebab ia akan merosakkan lagi kulit anda. Jadi, pilihlah produk yang diyakini berkesan. Rugi Kalau tak cuba.


Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)

Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

13 Komentar untuk "Testimoni Ephyra - Cabaran 30 Hari Penggunaan"

wahhh jauh beza tu . hehee . goodluck ye :)

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

hasil yang superb :-)
singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

Gud luck (^_^)

- Mia Liana -

assalamualaikum ...semakin berseri n gud luck...;)

saya mmg dh pakai sabun berbulan2 dah pn :)

WAHHHHHHHHH !!!

makin cantik lah lepas nie,

http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

Rupanya awak perempuan..hehehe...salam kenalan..comey gitu

haha...kenapa? ingat lelaki ke? adesss...

yeayyy..
lebih yakin bila ada ephyra,
shark sokong :)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info