Nuffnang Blogbuster Mybank Transact & Win (Blogbuster)

Assalamualaikum


Nuffnang Blogbuster Mybank Transact & Win (Blogbuster)Syukur alhamdulillah, bukak je akaun Nuffnang terus nampak proposed kampen Blogbuster - Mybank Transact & Win (Blogbuster) kat bawah sekali tu. Tapi itu Blogbuster Campaigns erk?

Nuffnang Blogbuster

Blogbuster adalah satu bentuk iklan terbaru yang diperkenalkan oleh Nuffnang untuk ahli Glitterati. Iklan ini berbentuk sistem iklan berubah atau dinamik, di mana iklan (expandable) atau dengan kata lain, saiz iklan blogbuster ini boleh berubah kepada saiz yang lebih besar daripada saiz biasa iklan Nuffnang yang diletakkan dalam blog. 
Bukan semua blogger yang daftar dengan nuffnang mendapat peluang menjana pendapatan menerusi bentuk pengiklanan blogbuster ini. Hanya blogger yang memilih kriteria jenis iklan expandable sahaja yang akan diberi peluang lumayan ini


Kelebihan Nuffnang Blogbuster

Kalau anda nak tahu, ada blogger yang mendapat keuntungan yang berlipat ganda dengan Blogbuster ini, sehingga mencecah RM200-RM500 hanya dengan upload video bertepatan dengan tajuk yang diberikan.

Sila semak email anda, kerna tawaran ini akan dihantar melalui email atau boleh lihat di akaun nuffnang agar anda tak terlepas kempen lumayan ni.

 

5 Komentar untuk "Nuffnang Blogbuster Mybank Transact & Win (Blogbuster)"

ahli non-glitterati pun ada ditawarkan sekali utk kempen ni

Join x??? xtaw laa nk wt video cmne je...15saat nie...aiyaaak

join jom hahha xpandai create video

haha....xtaw la nk video apa lg...dh create 1...nk tmbh lg nie nk cae idea dlu

Menarik dengan pendapatan yg mereka petolehi di Nuffnang.

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info