Maharaja Lawak Mega 2014 Minggu Ke Enam

Assalamualaikum

Kalau lepas mereka "bebas" memilih tema, tetapi minggu ke enam ini mereka diberi tema muzikal. Dengar macam susah kan..tapi yang pasti mereka bukanlah calang-calang pelawak, ada antara mereka tu pun seorang pelakon, so aku yakin tak susah bagi mereka tema muzikal ni....ye dak ?

Maharaja Lawak Mega 2014 Minggu Ke Enam

Persembahan bagi minggu ke enam ini membabitkan 10 kumpulan yang masih lagi berjaya bertahan berikutan dua lagi peserta, Ekzos dan Wala telah pun tersingkir. Tapi bukan bermakna mereka xlawak, cuma mereka perlu tingkatkan idea-idea lawak, mungkin musim seterusnya mereka menang, kenapa tidak?

Melalui udian ini, dilihat kumpulan Zero mendahului senarai lima peserta teratas dan diikuti oleh kumpulan Shiro, Virus, Bocey dan Sepahtu. 

Maharaja Lawak Mega 2014 Minggu Ke Enam

Bagi anda yang terlepas menyaksikan lawak kumpulan pilihan anda, boleh menonton semula persembahan kesemua kumpulan Maharaja Lawak Mega (klik) nama kumpulan di bawah iniPasti ramai yang terkejutkan, Kumpulan Comey tersingkir. Apa pun, comey dah buat yang terbaik... 0 Komentar untuk "Maharaja Lawak Mega 2014 Minggu Ke Enam"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info