Contest SEO Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad, sebuah contest SEO sebagai pemulaan tahun baru 2015. Tujuan penyertaan, adalah untuk menguji kemampuan blog aku ini berada halaman pertama carian google. Menang atau kalah itu adat pertandingan, sekurangnya aku dapat tahu dan perbaiki kekuatan SEO bagi blog ini.

Contest ini dianjurkan oleh Coretan Anuar dengan mengunakan kata kunci "Jom Aktifkan Mykad" dan anda bebas menghidupkan apa-apa tajuk mengikut kreatitivi masing-masing, tetapi perlulah menfokuskan peada kata kunci tersebut.

Contest SEO Jom Aktifkan Mykad  

Jom aktifkan mykad

Syarat penyertaannya sangat mudah iaitu anda hanya perlu mempunyai blog. Malah, entri yang bakal anda terbitkan sama ada nak review tentang kelebihan Aktifkan Mykad seperti entri aku sebelum ini - Jom Aktifkan Mykad.

Itu terpulang pada anda sendiri, janji anda bahagia ketika menulis. Tetapi dingatkan untuk menjadikan isi kandungan mesra SEO, elakkan menulis entri yang terlalu panjang dan tidak terlalu pendek, orang kata sedang-sedang la kan.

Barisan Peserta Contest SEO

Setiap blogger boleh menghantar seberapa banyak penyertaan anda, tetapi hanya satu saja yang akan terpilih iaitu yang berada di Rank 1-10 google malaysia dengan keyword di atas.

jom aktifkan mykad

Hah, 31 blogger sedang berentap, menguji kebolehan SEO masing-masing dengan kata kunci - Jom Aktifkan Mykad. Adakah anda peserta yang seterusnya?

Jangan risau masanya masih panjang...

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com"


2 Komentar untuk "Contest SEO Jom Aktifkan Mykad "

blog bakul2011 ni tak leh nk lawan la.. baru nak join tapi konfem aku kalah.. hahaha

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info