Buat Duit Dengan Blog Mesra SEO

Buat Duit Dengan Blog Mesra SEOBuat duit dengan blog mesra SEO. Pasti anda tertanya-tanya kenapa pentingnya SEO pada blogger. Malah semua blogger berebut-berut mahu naikkan tahap SEO dalam blog mereka.

Kesannya, setiap kali aku taip apa-apa keyword kat enjin carian, pasti akan keluar entri dari blog yang sama. Hah! betapa beruntungnya jika blog kita sebegitu kan? Hurmmm... apakan daya Bakul2011 masih lagi dalam proses "menuntut ilmu seo".

Cuba lihat blog pakar SEO, sentiasa dipenuhi dengan skill dan teknik SEO yang betul. Sampaikan aku sendiri pun pening bila baca, tapi bila cuba praktikan dalam blog baru aku sedar begini rupanya teknik SEO yang betul. 

Blog Jana Pendapatan Lumayan

Jadi kunci utama buat duit adalah pemantapan teknik SEO dalam blog. Bonus jika anda blogger yang dikenali seperti Ben Ashaari, Dr Fatin Liyana... dan Nur Ikaa...opss! tak mungkin sama sekali.

Buat Duit Dengan Blog Mesra SEO

Buat Duit Dengan Blog Mesra SEO

Bila perkara ini berlaku, ianya akan menarik pihak pengiklanan untuk mempromosikan produk mereka di blog anda seperti affiliate atau peningkatan buffered earning dari Nuffnang.

Dengan kemantapan SEO dalam blog, tidak mustahil anda mampu menjadi salah seorang Top 10 Google Rank bagi kontes SEO - Malaysia Best 2015

Mungkin ada yang tidak peduli tentang SEO, tapi bagi aku sendiri SEO ini adalah kepentingan jika anda mahu buat duit sambil menulis. Busuk..busuk dengan Nuffnang pun, anda boleh dapat komisen RM10 seminggu, tak mustahil okep!


2 Komentar untuk "Buat Duit Dengan Blog Mesra SEO"

tengah merangkak juga bab SEO...biasanya tulis blog berdasarkan gerak hati..seorang dua dapat manfaat kira bagus gak..manfaat untuk diri sendiri tak fikir sangat

isnhaAllah . akak mesti boleh

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info