Pengomen Anonymous Adalah Pengecut

Aku pasti ramai yang pernah menerima komen daripada seseorang yang tidak dikenali atau lebih mudah dipanggil Anonymous. Mereka ini hanya tahu memberi kritikan tapi takut mempamerkan wajah, bak kata perpatah "tahu membaling taik, lalu sembunyikan tangan".

Aku sendiri tidak terlepas menerima komen kritikan dari Anonymous pengecut ini. Kenapa perlu takut untuk mendedahkan indentiti anda?

Jika anda berniat baik, rasanya tidak perlu sembunyikan diri. Andai komen anda adalah untuk kebaikan yang aku sendiri terlepas pandang dalam menulis, mungkin akan aku highlightkan sebagai penambaikan dan sebagainya. Tetapi mereka sendiri takut dengan komen yang dikemukan. Hurmmm...

Pengomen Anonymous Adalah Pengecut

Pengomen Anonymous Adalah Pengecut

Aku tahu Anonymous ini berhak untuk memberikan komen, tetapi beranilah untuk tampil memberi pandangan anda, InsyaAllah jika ianya untuk kebaikan atau untuk penambahbaikan why not aku berterima kasih kepada anda?

Sifu blogger, HasrulHassan turut terkena tempias pengomen Anonymous ini, sedangkan beliau berhati-hati dalam menulis.

Mungkin mereka ini hanya tahu memberi komen tetapi tidak yakin dengan komen yang diberikan. Terima kasih anda komen anda.
1 Komentar untuk "Pengomen Anonymous Adalah Pengecut"

btol tuu . pengomen anonymous memang pengecut . tak berani tunjuk muka ..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info