Teman Lelaki Upahan - Happy Ending

Teman Lelaki Upahan - Happy EndingYeayy! akhirnya ending yang baik, seperti jangkaan drama-drama melayu sebelum ini. Huh! sebelum start drama ni, mula juga terfikir takkan la EL akan kahwin dengan Zara, sedangkan dia cintakan heroinnya Kyra. Huhu..

Ini adalah drama terbaik selepas Drama Rindu Awak 200%, aku bagi lima bintang..

Drama teman lelaki upahan sudah pun melabuhkan tirainya, dan minggu hadapan bermulanya drama terbaru Akasia juga diadaptasikan dari sebuah novel karya Nur Ain Al-Abbas yang bertajuk - Hati Perempuan. Jam dan waktu yang sama semestinya di TV3..

Tak sabar nak tengok, adakah drama Hati Perempuan nie boleh meletop macam drama Teman Lelaki Upahan. Kalau pengarah bijak pilih pelakon, dan pelakon pula pandai mainkan watak...Ofcoz la the best kan...

Episode Akhir Teman Lelaki Upahan

Teman Lelaki Upahan - Happy Ending

Sinopsis episode akhir..

Dihadapan Kyra, EL menunjukkan rasa marah dan benci sedangkan dalam hatinya masih lagi menyayangi Kyra Lydia. Dalam masa yang sama, umi mahu menyatukan EL dengan Zara, kerana umi tidak mahu Zara pergi dari keluarga tersebut, tetapi Zara tidak mahu menerimanya.

Semasa sarapan, Kyra menceritakan segala kebenaran kepada umi EL, dan beliau berasa bersalah dengan menghukum EL tanpa mendengar penjelasan terlebih dahulu, dan dalam masa yang sama umi sangat bangga dengan tindakan EL mengubah Kyra Lydia seperti sekarang. EL mencari Kyra untuk meminta maaf atas kekasarannya tetapi Kyra sudah pun keluar dari rumah tersebut.

Adakah Kyra Lydia akan bersatu dengan EL, atau EL menikahi Zara? Selamat menonton...

Video Teman Lelaki Upahan Episode Akhir

0 Komentar untuk "Teman Lelaki Upahan - Happy Ending"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info