Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir

Teman Lelaki Upahan Minggu AkhirHuh! makin berdebar pula nak tahu ending drama popular Teman Lelaki Upahan minggu akhir ini kan. Terus aku cari dan baca novel Teman Lelaki Upahan yang aku dapat dari rakan ku.

Ala dah tak best lagi, rasa debar dan suspen aku dah mula hilang. Hurmm..

Hoho... agak-agak korang Kyra Lydia akan berkahwin dengan Ezwan Lutfi (EL) dan happy ending, atau EL mengorbankan cintanya demi abangnya untuk menjaga Zara dan bayi dalam kandungnya itu?

Kalau nak tahu, jangan ketinggalan tonton episode akhir Teman Lelaki Updahan 24, 25, 26 dan episode 28 minggu hadapan. Hehe makin berdebarkan?

Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir

Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir

Kepada anda yang ketinggalan menyaksikan episode 24 drama ini boleh tonton secara online di sini - Teman Lelaki Upahan 28 Episode.

Review Episode 23 dan Episode 24

Minggu ini kita menyaksikan adegan perasaan terpendam Kyra terhadap EL. Disebabkan marah dengan penipuan EL, Kyra mengambil keputusan untuk putuskan pertunangan mereka. Dalam masa yang masa umi EL mengetahui rahsianya dengan melihat kad kahwin mereka.

Ini membuatkan penonton makin membuak-buak rasa suspen kan.. Haha Aku pun rasa, bila slot geram dan persoalan mulalah cerita bersambung pula...hurmmm

Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir
0 Komentar untuk "Teman Lelaki Upahan Minggu Akhir"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info