Cerita Seram Jalan Puncak Alam Difilemkan

Jalan Puncak Alam sering digambarkan dengan pelbagai cerita seram dari pengalaman mereka yang pernah melalui jalan tersebut. Kononnya, ketika melalui jalan itu waktu malam yang sunyi anda akan diganggu oleh makhluk halus yang menumpang kenderaan pengguna jalan. Benar atau tidak, aku pun kurang pasti sebab aku sendiri dengar cerita dari kawan yang menuntut di UITM kampus Puncak Alam.

Baca juga - Biodata penuh Nazmi Adhwa Nor Adzmi

Cerita itu dah lama, tapi tak sangka pula cerita seram Jalan Puncak Alam difilemkan dan bakal ditayangkan tidak lama lagi. Huh! agak menyeramkan juga erk... tapi aku musykil juga ada yang tengah cari cerita seram di UUM..

Filem Jalan Puncak Alam Akan Datang 2015

Apakah benar tentang cerita seram yang menghantui Jalan Puncak Alam sampaikan pengarah Dharma Aizat membuat filem ini.

Cerita Seram Jalan Puncak Alam Difilemkan
Cerita Seram Jalan Puncak Alam Difilemkan
Filem belum lagi mempunyai sinopsis, tetapi dari traler kita boleh lihat ada seorang budak menganggu mereka yang melalui Jalan Puncak Alam.

Sebelum ini mungkin ramai yang tak tahu kewujudan Jalan Puncak Alam, tetapi selepas berlakunya kejadian pembunuhan Altantuya beberapa tahun lepas, sampaikan ada yang menyebut sebagai Jalan Altantuya. Aisyeeeh...  Tambahan lagi, jalan itu sememangnya gelap dan menyeramkan ...

Hurm... Mungkin ia sekadar filem, tetapi secara tak langsung akan menakut-nakutkan pengguna jalan tersebut selepas ini.

Siapa yang pernah lalui pengalaman menakutkan ini? Kongsikan...

4 Komentar untuk "Cerita Seram Jalan Puncak Alam Difilemkan"

Puncak Alam? Selalu ikut jalan ni kalau nak balik. Jalan ni memang agak scary sebab lampu sikit je. Jalan gelap la bila malam. Fuh

ermm...yelah kawasan hutan kat dulu.....

tak sabar nak tonton nanti :)

bnyk yg ckp mcm tu tp brdasarkn ape yg pnh alang kena , wktu bwak moto zman seklah dlu biase lah bdk2 suke mrayau mlm , moto jdi brat , bau yg amat wngi pda puncak , nmpk bnde mlntas .. slalu nyew bile brdua atau sorang jew yg akn nmpk ..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info