Check Nuffnang dah Sampai?

Check Nuffnang dah sampai? Seperti yang dinyatakan dalam entri - berapa lama proses pembayaran Nuffnang.. Ya! bagi glitterati adalah 30 hari dan non-glitterati pula 60 hari dari akhir bulan yang kita cashout-kan pendapatan Nuffnang.

Alhamdulillah... check bernilai RM440.93 telah selamat sampai di peti pos aku dengan jayanya. Maknanya tahun bolehla, beli baju raya, kuih raya, kasut raya lebih awal dari sebelumnya dan yang penting raya untuk ada okep!.. hehe..

Check Nuffnang Bernilai RM440.93

Check Nuffnang dah Sampai

Ehhh! check Nuffnang untuk bulan 6 bernilai RM200.72 pun masih dalam proses pembayaran. InsyaAllah awal bulan enam mesti sampai ke rumah punya.

Aisyeeeh... kalau setiap bulan boleh buat duit macam nie best jugak kan? Duit gaji simpan untuk hal lain, duit nie boleh guna untuk shopping ke, travel ke, bayar bil bulanan ke... kan?

Nuffnang Bukan Penipu !!

So, kepada sesiapa yang merasakan syarikat pengiklanan Nuffnang adalah penipu atau pun scammer.. Itu sama sekali adalah tidak benar. Sebab Nuffnang sememangnya syarikat yang berpegang pada janji, setiap bayaran yang anak jana dari iklan mereka pasti dibayar mengikut tempoh yang ditetapkan.

Terima kasih kerana membaca.


5 Komentar untuk "Check Nuffnang dah Sampai?"

wah, tahniah.. banyaknye... :D lanje kfc satu kali ye.. :D

banyak tu.. boleh cover belanja raya

tahniah. hihi, saya masih lg menunggu hari/minggu/bulan untuk cashout. ahaha.

banyak nyerrr......ni dah berapa bulan dah tak naik2 iklan nye...tahniah..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info